Vreau sa divorțez de sotul meu. Multe dintre probleme au apărut de când s-a născut copilul (în prezent minor, nici un an de zile). Ma amenință că îmi va lua copilul dacă fac asta, ca nu o sa am niciun câștig de cauza. Problema este ca mereu este la fiecare pas de al meu, îmi vânează orice greseala cum spune el, orice lucru pe care l-as face nu e bine (ca am pus o pereche de pantaloni la spalat cu servetel în el, ca am scăpat de jos ceva și s-a murdărit etc). Îmi reproșează ca toate lucrurile sunt ale lui, casa lui, masina lui, electrocasnicele din casa sunt ale lui, ca idee tot ce e cumpărat sunt ale lui, deși sunt bunuri luate în căsătorie. Într-adevăr cu bani din salariul lui, dar salariul meu e pus intr-un cont și el știe asta. Ma jignește zilnic, afectandu-mi stima de sine. În unele dați s-a ajuns și la violenta din cauza jignirilor și eu l-am mai rănit, o zgârietura, o vânătaie și el are poze în telefon. Ma amenință că dacă dau divort îmi va lua copilul ca fiind violenta cu el nu pot avea grija de copil, deși nu este asa, de când s-a născut nu la schimbat odată, nu i-a dat sa mănânce, nu a stat o noapte cu el. Vreau sa incept procedurile de divorț, dar îmi e teama ca el va câștiga copilul. Eu am dovezi ca el ma jignește mereu, ma injoseste în orice moment. As aprecia un răspuns enorm de mult. Mulțumesc!