In momentul de fata eu sunt evacuat,am parasit casa impreuna cu familia,ordinul de evacuare expira in februarie,daca nu se pronunta instanta pana la expirarea ordinului de protectie,ma pot intoarce acasa?ma poate impiedica mama sa ma intorc??o poate obliga politia sa ma primeasca in casa,avnd in vedere ca am buletinul la aceea adresa?multumesc anticipat
CHKa a scris:
Bagati de seama ca , daca mama are ordin de protectie in perioada de valabilitate si nu va conformati sa parasiti casa , puteti fi arestat . Da , e usor sa va evacueze , chiar daca ati contribuit financiar si ati muncit la casa , pentru asta ati locuit gratis o gramada de ani . Bunul e al mamei si punct , ea decide cine locuieste acolo si cine nu . Daca considerati ca ar trebui sa va despagubeasca , mergeti in instanta si cereti asta , judecatorul va aprecia daca acea contributie nu s-a amortizat ( cu asupra de masura ) de chiria pe care nu ati fost nevoit sa o platiti , pentru 4 persoane . Sfatul meu este - daca-mi permiteti un sfat - sa incercati sa obtineti iertarea mamei , si sa aveti grija cum va purtati in continuare . Va spun asta pentru ca , daca mama va decide , poate sa va lase si fara nici un fel de mostenire pe urma ei … PS . Acel ordin de protectie va conta foarte mult la evacuarea dvs.