avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ...

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un model de chemare în judecată pentru neaplicarea unei legi, im vigoare sau mai bine zis aplicarea acesteia doar unor persoane/discriminare/dubla măsură?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
goplanet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 30 Noiembrie 2024
Corect, nu e site de socializare - avem regulament, el prevede un minim standard de comunicare pe care cu siguranță în viața de zi cu zi îl aveți. E în regulă să nu fiți de acord cu opiniile altui user, însă răspunsul dvs. trebuie să combată ideea, nu persoana. Deci nu e permis s-o faceți într-un mod ironic sau jignitor.
Aici găsiți regulamentul:
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Calea prin care puteți primi doar sfaturi de la profesioniști este cea a unei consultații plătite, în afara spațiului forumului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am primit decizia pe 7 octombrie si cu toate acestea nu am primit diferenta de bani odata cu pensia din noiembrie si nici pensia recalculata...Raspunsul CP VL a fost,banii se primesc la primavara.
Trimiteti petitii la CNPP, cat si la Ministerul Muncii sa vedeti si raspunsul lor.
Am făcut petitii și la casa judeteana, iar ministerul mi-a redirecționat, ieri, petiția către casa de pensii.Intrebarea mea din petitia adresata ministerului era dacă funcționează softul, pentru ca, în opinia mea, exista doar aceasta variant și cea ca volumul de lucru ii depășește și vroiam sa aflu adevărul.
Doamna ministru cred ca se pregătește de plecare, guvernul se va schimba în curând cred, asa ca, nimeni nu este tras la răspundere pentru eșecul implementării legii 360.

Alte discuții în legătură

Bună. sunt pensionara din 2016 nu am primit decizia în august ... Fivii Fivii Bună. Sunt pensionara din2016 nu se primit decizia în august de recalculare..am 27 ani vechime..nu mi s-a adăugat nimic în luna septembrie..acum suntem în ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate-gresala la calcularea pensiei ancamargineanu ancamargineanu Am formulat o cerere sa mi se trimita formatul si continutul buletinului de calcul al punctajului mediu anual, rezultat in urma evaluarii in vederea ... (vezi toată discuția)
De cand se plateste pensia integrala ionplesa ionplesa Am iesit la pensie anticipat la 63 de ani cu pensia redusa cu circa 10%. In august 2021 am implinit 65 de ani, dar pensia primita in septembrie 2021 a fost ... (vezi toată discuția)