avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Dacă am primit un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Dacă am primit un proces verbal de constatare întocmit ...

Buna ziua
Dacă am primit un proces verbal de constatare întocmit în 02.11.2024 in data de 02.01.2025 adică la 2 luni de la data întocmirii, mai este valabil ?
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2025
c_cristi, utilizator
Cel mai recent răspuns: c_cristi , utilizator 13:49, 13 Ianuarie 2025
In mod corect ati fost informat ca politia nu va poate furnizaa aceste date decat in caz ca o instanta de judecata dispune in consecinta. Nu este nici necesara descrierea imprejurarilor comunicarii datelor mentionate de dv. Nu vad legatura cu faptul ca dv. erati sau nu acasa si faptul ca politia a cerut date proprietarului.
Regret, nu va pot ajuta mai mult, mergeti la un avocat daca doriti detalii, aici nu am cum sa intru in tatea detalii pentru ca nu am date coerente.
Multumesc
Poate ca n am inteles bine prevederile art.16 din ordonanta 2/2001.
Oricum merg mai departe si vad cum hotareste instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala cati_toma11 cati_toma11 suspendare permis 30 zile ,amenda,puncte penalizare pentru ciocnire inexistenta,masina nefiind miscata din parcare ..in comunicare ptr prezentare la politie ... (vezi toată discuția)
Amenda si og nr. 2/2001, actualizata in 2007 minu minu Am o problema. In primavara am primit o amenda de 500 lei de la politia rutiera. Am refuzat sa semnez procesul verbal. Nici pana in prezent, acasa nu mi-a ... (vezi toată discuția)