avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am primit interdictie sa conduc pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am primit interdictie sa conduc pe teritoriul Romaniei ...

Buna ziua,
Am primit interdictie sa conduc pe teritoriul Romaniei pentru cam fost condamnat la amenda penala.
Mi a expirat interdictia pe 7 decembrie.Problema e ca nu mai am permisul belgian,iar cei din Romania nu vor sa mi l preschimbe pentru ca am cazier.Pai eu mi am platit amenda ,am ispasit pedeapsa de 1 an. Am vb cu un avocat si am dreptul sa il.schimb. Cei din belgia mi am confirmat ca nu este anulat si am dreptul sa conduc ,am accesat baza de date Resper si apar cu drept de condus
Pai am copia dupa permis trimisa de la ambasada belgiei si dovada din baza de date Resper ca am dreptul sa conduc in UE ,semnata de catre SFP Mobilitit Belgia.
Deci sa inteleg, ultima intrebare, pot sa fac scoala ca sa am un carnet? sau nu pot?
Nu puteti sa aveti emise pe numele dvs. 2 permise valabile. In opinia mea nu puteti da examen.
cei din belgia au retras permisul din motive administrative, permisul este retras ,nu este anulat . Nu mai am nici un permis pe numele meu. Cei de la permise au zis ca exista urmatoare solutii :
*sa fac din nou scoala de soferi
*sa astept 2 ani, apoi sa-l preschimb.
*sa obtin din nou rezidenta in belgia si sa-l primesc acolo.
Eu v-am spus opinia mea, alegeti una dintre variante si incercati pe rind. Meregeti la scoala, daca ziceti ca asta e o cale legala.
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
latka, utilizator
Pai un permis retras cum sa se preschimbe? Dv. nu aveti un permis valabil.

Alte discuții în legătură

Buna seara. am primit amenda penala pentru conducere sub influenta ... immer immer Buna seara. Am primit amenda penala pentru conducere sub influenta alcoolului,deci persmisul se va anula ,si voi avea dreptul dupa 6 luni de la plata amenzii ... (vezi toată discuția)
Permis preschimbare belgia mariusserdenciuc mariusserdenciuc Buna ziua, am dobandit dreptul de a conduce in Romania, in urma cu 3 ani am plecat in Belgia si conform cu legile belgiene am fost nevoit sa preschimb carnetul ... (vezi toată discuția)
Permis spania ContSters110304 ContSters110304 buna ziua. incerc sa caut pe internet legea preschimbarii permiselor de conducere emise de catre alte state si fiind multi care posteaza aiurea, nu gasesc ceva ... (vezi toată discuția)