avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a cerut demisia de pe functie de programator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a cerut demisia de pe functie de programator Sunt angajat in domeniul IT pe functie de programator si azi ...

Sunt angajat in domeniul IT pe functie de programator si azi am fost chemat la sediul companiei pentru o discutie. La discutie mi s-a pus in fata o demisie pe care nu am semnat-o. Firma este de dezvoltare software. Ce sa fac mai departe? La ce sa ma astept?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 16 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractele de munca au în spate fise de post..Sora mea lucrează la Oracle și dacă un angajat nu executa taskurile primite firma pierde clienți și ei le desfac contractul de munca, le fac cercetare disciplinara..A avut n cazuri.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar ca asta trebuie dovedita in timp. Nu te poate da afara in luna urmatoare. Se fac evaluari cu care poti sa fi sau nu de acord. Dupa cum se zice si mai sus, trebuie respectata legea. Bineinteles ca pentru angajator este mai usor sa iti arunce o foaie de demisie in fata ca sa arunce vina pe tine. Asta nu inseamna ca este legal. Si daca multi angajatori fac asta este tocmai pentru ca oamenii nu sunt informati, intra in panica si accepta lucruri pe care nu ar trebui sa le accepte.
Eu va sfatuiesc sa va duceti la un avocat specializat unde sa ii prezentati in mod obiectiv toate motivele dar si varianta adevarata. Abia atunci puteti avea parte de un sfat adecvat nevoilor dvs.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
simion_adrian1982, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
neindeplinirea corespunzatoare a sarcinilor de serviciu poate duce la desfacerea disciplinara a c.i.m.
Nici-o firma nu renunta la un angajat de pe urma caruia face profit.Probabil ca firma la care sunteti angajat(a) stie cel mai bine daca va meritati sau nu salariu.Corect ar fi daca v-ati facut treaba sa va trimita in somaj.Oricum dragoste cu sila nu se face.
unde anume sunt acele fise de post? eu nu am asa ceva. inafara de contractul de munca nu s-a semnat nimic cu ei. pur si simplu nu mai au alt proiect pe tehnologia respectiva.

Alte discuții în legătură

Concediere fără dreptul la preaviz alina2222 alina2222 Buna ziua! Prietenul meu a lucrat la o companie, printr-un subcontractor. Compania pentru care lucra a decis sa înceteze colaborarea cu el, de pe o zi pe ... (vezi toată discuția)
Fisa postului monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In 2010 la angajare am semnat fisa postului care ulterior a fost modificata in 2012 am semnat din nou.Acum 2 saptamani alta fisa care se cere semnata ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)