Prin Decizia nr. 109 / 09.02.2010 pronuntata in dosarul nr. 3324D/2009, Curtea Constitutionala a ADMIS EXCEPTIA DE NECONSTITUTIONALITATE A DISPOZITIILOR O.U.G. nr. 159/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
:hammer:Asta inseamna ca a picat si ultima tentativa a domnilor avocati din baroul lui Zamfirescu de a incerca sa elimine baroul lui Bota!
Nu pot decat sa rad fiindca doveste neputinta lor!
B-)
Citesc si ma minunez...10.000 Euro! ata sa valoreze incompetenta?! ma intreb:
-oare cum om fi intrat cei fara spaga? ...
- inteleg de ce e lupta asta pe viata si pe moarte pe scutirea de examen si barouri paralele unde se intra fara examen...
Dar de aici , la filosofie care sa si justifice cum ca ar fi si corect in confirmarea competentei, e cale lunga:D
imi aduce aminte de zvonurile pe care le auzeam despre cei care intrau la stat , (cel putin pe vremea mea:D)..ba ca-s pilosi, ba au stiut subiectele si au facut rost pe mii de marci/dolari( Euro nu era atunci) ..credeam ca n-am nici o sansa..cand colo, colegii mei, in marea majoritate , nu aveau sa confirme nici 5% din suspiciuni...majoritatea stateau prin camine claie peste gramada si traiau din bursa ( nu vreau sa fac nici o comparatie cu ceilalti studenti, ce pozau in oropsiti))...si multi au confirmat in cei 14 ani de la absolvire calitatile..si au promovat toate examenle fara sa conteste sau sa solicite scutiri si aplicare de prezumtii...
Mie mi se pare ciudat ca exceptia a fost ridicata cu privire la o parte din OUG 159 (mai putin oct cu asistenta juridicara) dar a fost declarata neconstitutionala toata.