Gio2010 a scris:
Intersecție în cruce.Mergeam în linie dreapta. Da , era semafor pe contrasens. Ora 17 50,destul de aglomerat. Rubrica alte mentiuni a ramas goala .Pe procesc verbal scrie trecerea pe rosu.
Te-am întrebat despre care intersecție este voba în discuție, nu despre ce tip de intersecție. Așadar, despre ce intersecție vorbim? Este menționată clar în procesul-verbal.
Cât despre semafor, nu te-am întrebat dacă există un semafor pentru cei din sens opus, ci dacă semaforul care îți era adresat era repetat (amplasat și pe partea cealaltă a intersecției), orientat în direcția ta.
De altfel, m-aș fi lămurit dacă ai fi precizat clar despre ce intersecție este vorba.
În ceea ce privește consemnarea făcută de polițist, te-am întrebat exact ce a scris în procesul-verbal: a menționat „a pătruns în intersecție pe culoarea roșie” sau „a trecut pe culoarea roșie”? Inițial ai spus că a scris că ai pătruns pe roșu, iar acum spui că ai trecut pe roșu. Este important cum este consemnat in PV.
Este clar că ai nevoie de consultanța unui avocat, pentru că este foarte greu să obținem informații exacte despre ceea ce s-a consemnat, deși ai procesul-verbal în față.