avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cardul Revolut mai poate primi euro prin transfer ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cardul Revolut mai poate primi euro prin transfer bancar? Au ...

Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar?

Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro.
Am un singur număr de cont la lei și la toate valutele și nu mai pot întra bani noi in contul euro de la alții.

A mai primit cineva euro pe Cardul Revolut în 2025?

S-au băgat românii, guvernul și au distrus și Cardul Revolut.
Autoritatile române in incompetenta lor distrug tot sau compromit tot ce a existat bun.

Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:13, 4 Aprilie 2025
Ciudat. Eu il folosesc in continuare. Nu imi explic.
Și un amic mi-a spus la fel.
Ați primit euro în cont în 2025?
Doar așa ati putea afla sigur.

Este posibil sa aveti contul nefuncțional și sa nu știți.
Euro sunt acolo în cont dar nu puteți primi altii prin transfer bancar.

Cat am avut ambele conturi pe Lituania nu am avut probleme și totul a funcționat perfect.
Au cam distrus Revolut românii.
Sunt profund nemulțumit.

De când au întrat românii pe fir, transferul in lei durează cam 2 zile sa între bani de la unii din România.

Nu știu ce s-ar întâmpla dacă as face cont în dolari americani.
Exista aceasta opțiune chiar și în alte valute dar nu merg în SUA ca au lăsat vizele și nu ma ajuta.

Încercați sa va dati seama ce ar însemna să se elimine banii în numerar...
Oamenii ar fi deosebit de grav afectați la schimburile valutare.
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primesc lunar euro in contul Revolut nou, nu s-a schimbat nimic.
Am umblat si eu prin aplicatie, am acelasi cont romanesc pentru lei, leva, lira turceasca si euro. Pentru Euro pot selecta si contul de Lituania sa vad detaliile. Pentru dolar am un alt cont romanesc.
Incercati sa dati noul cont romanesc pentru plata in euro, poate merge, daca cel lituanian nu functioneaza. Eu in ultimile luni n-am mai primit bani din afara, deci nu stiu cum functioneaza.
Eu am primit in 2025 de la o persoana euro și am trimis către alte doua, de pe Revolut pe Revolut. Contul pe România este implicit doar in lei dar se pot deschide alte conturi în peste 30 de monede. Și poți face orice tranzacție la fel ca inainte pe conturile de Lituania. Intra pe conturi și in partea de jos gaseti butonul " adaugă cont".

Alte discuții în legătură

Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament in romania, ... Raluca.maria Raluca.maria Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez un apartament in Romania, proprietarul fiind cetatean roman stabilit in strainatate. Eu avand o parte din bani in euro, am ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Parere/sfat - pot folosi contul de salariu pentru a primi bani din strainatate? aureliapopescu aureliapopescu Prietena mea este plecata in Suedia si vrea sa trimita de acolo o suma de bani., pentru asta trebuie sa deschid eu un cont aici. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)