Am umblat si eu prin aplicatie, am acelasi cont romanesc pentru lei, leva, lira turceasca si euro. Pentru Euro pot selecta si contul de Lituania sa vad detaliile. Pentru dolar am un alt cont romanesc.
Incercati sa dati noul cont romanesc pentru plata in euro, poate merge, daca cel lituanian nu functioneaza. Eu in ultimile luni n-am mai primit bani din afara, deci nu stiu cum functioneaza.
Primesc lunar euro in contul Revolut nou, nu s-a schimbat nimic.
Eu am primit in 2025 de la o persoana euro și am trimis către alte doua, de pe Revolut pe Revolut. Contul pe România este implicit doar in lei dar se pot deschide alte conturi în peste 30 de monede. Și poți face orice tranzacție la fel ca inainte pe conturile de Lituania. Intra pe conturi și in partea de jos gaseti butonul " adaugă cont".
Cardul Revolut funcționează foarte bine, nu am întâlnit problemele pe care le semnalați. Dar eu îl prefer pe cel de la Salt Bank, că are rate de schimb mai bune. Dar există o diferență, care s-ar putea să deranjeze: Revolut plătește în orice valută, indiferent de ce valute ai în cont - are o listă de priorități - pe când Salt te obligă să ai cont în valuta în care plătești, și suma respectivă; deci trebuie să faci mai întâi tranzacția, dar totul merge foarte repede.
am incercat sa editez, dar tot bolduit apare:))
Visurat a scris:
Primesc lunar euro in contul Revolut nou, nu s-a schimbat nimic.
Nu s-a schimbat nimic la dvs.?
Mai aveți contul de euro sau aveți un cont unic cu RO.?
Sunteți în România sau în străinătate?
Cei din străinătate nu au probleme.