avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cardul Revolut mai poate primi euro prin transfer ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cardul Revolut mai poate primi euro prin transfer bancar? Au ...

Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar?

Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro.
Am un singur număr de cont la lei și la toate valutele și nu mai pot întra bani noi in contul euro de la alții.

A mai primit cineva euro pe Cardul Revolut în 2025?

S-au băgat românii, guvernul și au distrus și Cardul Revolut.
Autoritatile române in incompetenta lor distrug tot sau compromit tot ce a existat bun.

Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:13, 4 Aprilie 2025
Stimate Domnule Avocat, Daca am initia o discutie despre importanta unei profesii in societate, am scrie sute de pagini, fiecare profesie avind importanta ei, de la groparul de la cimitir pina la chirurg. Probabil ca sunteti pilonul democratiei, dar democratie cu stomacul gol nu merge. Deci trebuie ca alte profesii sa produca bunuri, sa presteze servicii, etc. Ceea ce vedeti in jurul dumneavoastra, chiar si dosarele si hartiile din ele sunt produse de alte meserii. Fata de cele mentionate va rog sa va ginditi ca cei care sfatuiesc oamenii cu bani cum sa-si puna la adapost averile ce spuneti ca nu sunt luate, sunt de profesia dumneavoastra. Nu insinuez ca va numarati printre acestia. Nu vreau sa mai spun ca cei cu cele mai mari salarii, pensii speciale, etc sunt absolventi ai Facultatii de.......... Vedeti unde duce examinarea amanuntita a unei profesii? Hai atunci sa fim intelegatori chiar si fata de conducatori, caci si ei sunt produsul societatii in care traim cu plusurile si cu minusurile lor. Asemenea calitate de oameni poate da societatea. Si cred ca viitorul nu prea suna bine... Pentru problema cu Revolut cred ca cel mai bine ar fi sa discutati la relatii cu clientii, obtinind un raspuns de la sursa. Cu prietenie va doresc toate cele bune!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:[/b
Însă, într-o tara cu dictatura e normal ca avocatura sa fie sabotata. Căci avocatii sunt cel mai puternic pilon al democrației.

O sa cada insa curând guvernul dacă este incompetent.
O merită.

Bani pot lua, miliarde de euro de la cei condamnați penal.
Dar, nu vor...

Sunt atât de nepregătiți ca nici sa își ia banii nu știu sau nu vor.

Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
ibn, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cardul Revolut funcționează foarte bine, nu am întâlnit problemele pe care le semnalați. Dar eu îl prefer pe cel de la Salt Bank, că are rate de schimb mai bune. Dar există o diferență, care s-ar putea să deranjeze: Revolut plătește în orice valută, indiferent de ce valute ai în cont - are o listă de priorități - pe când Salt te obligă să ai cont în valuta în care plătești, și suma respectivă; deci trebuie să faci mai întâi tranzacția, dar totul merge foarte repede.

am incercat sa editez, dar tot bolduit apare:))

Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2025
gi-jane2, moderator
Sper să nu ne luați acum cu Mesia Păcălin Kremlin Georgescu și cu anularea alegerilor prezidențiale din decembrie. :))))))

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Și democrația a compromis-o.

Buna dimineata! Revolut s-a transformat in banca. Din ce am inteles, functie de rezidenta (nu de cea fiscala, pentru ca eu am rezidenta fiscala in Polonia) au creat pentru fiecare utilizator un cont bancar. De aceea cred ca este situatia aceasta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum, nu au stricat românii? Ce șoc!!!!

vintzi a scris:

Buna dimineata! Revolut s-a transformat in banca. Din ce am inteles, functie de rezidenta (nu de cea fiscala, pentru ca eu am rezidenta fiscala in Polonia) au creat pentru fiecare utilizator un cont bancar. De aceea cred ca este situatia aceasta

Alte discuții în legătură

Buna ziua, urmeaza sa achizitionez un apartament in romania, ... Raluca.maria Raluca.maria Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez un apartament in Romania, proprietarul fiind cetatean roman stabilit in strainatate. Eu avand o parte din bani in euro, am ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)
Parere/sfat - pot folosi contul de salariu pentru a primi bani din strainatate? aureliapopescu aureliapopescu Prietena mea este plecata in Suedia si vrea sa trimita de acolo o suma de bani., pentru asta trebuie sa deschid eu un cont aici. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)