avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutati-ma cu un sfat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutati-ma cu un sfat

Traiesc cu un barbat de 8 ani,de 3 ani el a divortat,are 2 minori aflati in custodia fostei.Ea a plecat in strainatate unde lucreaza si si-a cumparat o casa.In urma unei intelegeri intre ei copii locuiesc cu noi in apartamentul aflat pe numele ei.Acum ea vrea sa duca minorii in strainatate,ce sanse are el sa obtina reincredintare in cazul in care ea are hotarare judecatoreasca si si irevocabila privind custodia.Poate sa scoata copii din tara fara acordul tatalui?
Cel mai recent răspuns: ionela86 , utilizator 13:01, 12 Februarie 2010
fetita intrucat are varsta de 12 ani va fi audiata in camera de consiliu .
baiatul daca va deveni major curand, nu va face obiectul cererii banuiesc.
cred ca ar fi mai multe sanse daca s-ar solicita program de vizitare a minorei .
Am inteles.
Mai este o problema,din cate am aflat ea are o casa mare si un serviciu de 8 ore,dar tatal ei nu vrea sa o lase in vizita la mama ei,vrea mai intai sa ceara reincredintarea.Cum poate sti un copil ce viata ar avea daca nu cunoaste alternativa?Cert este ca ambii parinti asi iubesc copii la fel de mult si ar vrea tot ce este mai bun pentru ei.Asta se vede clar.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori b-8 b-8 Buna seara Daca copiii minori au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca mamei(tatal a cedat custodia copiilor de comun acord, mamei) si aceasta ii ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor lilicu lilicu - pe vechiul cod minorul a fost incredintat mamei , tatal cu drept de vizita - mama se recasatoreste si pleaca cu minorul din tara fara sa anunte tatal - ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui cu , cutodie emiliapetre emiliapetre SINT O MAMA CU 2 BAIETI MINORI PE CARE DORESC SA AI IAU CU MINE INAFARA TARIII . AM CUSTODIA COPIILOR SI AS DORI SA STIU CE SE POATE INTIMPLA DACA ,COPIII NU ... (vezi toată discuția)