Buna ziua!
As dori sa stiu daca sunt insarcinata in 14 sapt (dar nu se vede deloc) daca ma pot angaja?
Am fost astazi sa semnez contractul si mi-a spus ca urmeaza sa ma duc la Medlife pentru medicina muncii.
Stie cineva in ce constau examinarile?
Trebuie sa spun ca sunt insarcinata?daca va trebui sa imi faca radiografie,voi fi nevoita sa spun ca sunt insarcinata..
Va scrie in fisa acest lucru?
Exista posibilitatea ca in urma controlului , sa nu mai fiu acceptata?
Multumesc
Buna seara,
Nu este un control medical la angajare, acesta se va face doar daca sunt declarata admisa, de catre medicul de medicina muncii. Acest control la care am fost eu este echivalentul fiselor medicale pentru incadrari in armata/mai etc, doar ca pentru personal contractual - birouri. Fisa este standard, insa mie mi s-a cerut un exament ginecologic suplimentar (intre controalele lunare) chiar daca am depus tot istoricul la dosar, unde apare ca nu am probleme pt care nu as putea sustine un examen scris. De asemenea, analizele la sange solicitate nu sunt concludente pentru femeia gravida, dat fiind ca rezultatele nu vor fi in parametri datorita situatiei date...
Atunci va referiti la certificatul medical tip A5 care atesta starea de sanatate fizica si psihica si care este necesar pt dosarul de angajare.
Acesta este suficient la acest moment, cf prevederilor din Codul Muncii(spuneti ca inca nu este vorba despre angajare ci doar doriti sa participati la un concurs).
Daca trebuie investigatii suplimentare stabileste medicul unitatii in fc de conditiile specifice in care va veti desfasura activitatea (nu stiu ce specific deosebit are unitatea in care doriti sa va angajati)