As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
alex_tibi, eu cred ca in cazul tau, daca te incadrezi pe la 0.9 ai sanse sa scapi la procuratura cu un NUP, ideea e sa grabesti putin lucrurile, sa te interesezi de cazul tau, altfel stau foile stiva in dosar si pana se apuca de dosar pierzi o gramada de timp. Nu la fel am putut spera eu cu 2.4 in sange :D si chiar la valoarea asta am scapat destul de usor, mai am 10 luni si pot sa-mi recuperez iar permisul.
Fara alcool la volan, cel mai bine.
multumesc de raspuns cat despre lucruri .le grabesc mai am putin si vine recalcularea este in lucru am sunat astazi, dupaia o sa vad politie parchet daca ma mai cheama ceea ce nu cred dar o sa mai dureze avand in vedere ca vine si vacanta judecatoreasca .V-a tin la curent .Numai bine
revin si eu cu evenimente si rog moderatorii sa u stearga mesajul am intrat in posesia tuturor probelor , dosarul a plecat la parchet cu toate probele necesare , la recalculare spune a in felul urmator , domnul ..... putea avea o alcoolemie in crestere teoretica la momentul evenimentului situata intre o,75--0,85 din declaratia de consum reiesea o valoare maxima de aproximativ 0,25--0,35 , mentinez ca aces calcul sau facut dupa probele de sange de 0,70 respectiv 0,55 se poate incepe urmarirea penala in aceasta situatie??? Multumesc de eventualele raspunsuri si as dori sa stiu cum as putea face sa grabesc lucrurile sa primesc o rezolutie din partea procurorului Multumesc
NU se poate incepe urmarirea penala....ai scapat...mai dureaza in principiu 1-2 luni pana iti ajunge aksa rezolutia.......bine acuma depinde....au fost cazuri dar cele mai maxime de 1-6 luni .....nu sepoate face nici o urgentare.....nici cu cerere de la procuror chiar daca comunici ca iti este necesar la locul de munk .......ai grija data viitoare .....
multumesc mult zazutzu de raspuns stiu ca si tu ai trecut prin asta am tot citit , cel mai bine FARA ALCOOL LA VOLAN!! sper sa mai prind si eu ceva din vara asta#-o si sincer nu stiu cum am putu ajunge la alcoolemie asta din berile aleea 2 sincer atat am baut .... dar poate ca am 50 de kg sper sa ai sfatuiesc si eu pe altii in viitor Sa auzim de bine si succes tuturor!!!
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)