As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Revin si eu cu urmatoarea intrebare deoarece in tot topicul nu am vazut un caz cel putin asemanator cu al meu!!! Probe bilogice destul de mici 0,70 respectiv 0,55 prima recoltanduse dupa 50 de minute avnd in vedere ca alcoolul scade cu aprox 0,15 pe ora, daca la recalculare o sa vina o valoare mai mare de 0,80 exista posbilitatea de trimitere in judecata sau credeti ca se v-a aplica o sanctiune administrativa ????? Am auzit destul de multe pareri contradictorii si numai stiu ce sa cred .V-a Multumesc Suces tuturor!!!
Buna seara!
Am fost tras pe dreapta in jurul orelor 1:30 pt viteza (69 km/h) in Bucuresti sector 5, primind o amenda contraventionala de 70 lei; agentul constatator m-a intrebat daca consumasem alcool, la care i-am raspuns : " da, 2 beri" (in urma cu 1 ora - mai exact o bere / ora)", iar rezultatul etilotestului a fost de "0.44 mg/L" ; a urmat vizita (drumul pana la IML a durat 25 min) pentru analizele de sange (2 probe la care inca nu am aflat rezultatul); mentionez ca nu mancasem de la ora 21:00 si sunt destul de inalt(1,97) .... In aceste circumstante, credeti ca situatia s-ar putea transforma intr-un dosar penal? V-am precizat toate aceste amanunte si in speranta ca analizele, in speta prima proba biologica ar iesi sub 0.8!? Tin sa precizez de asemenea ca am mai avut antecedente cu suspendarea permisului in utimii 2 ani (nu pentru alcool).. Nu stiu ce ar trebui sa fac mai departe deoarece am fost la politie si am fost sfatuit sa astept. Credeti ca s-ar putea ajunge la un caz penal? Va multumesc foarte mult!
daca a-ti baut numai doua beri nu are cum sa iasa peste 0.80,tinnd cont si de fizicul dvs....nu aveti decat sa asteptati rezultatul de la sange,asta binenteles daca e platit.....bafta!
asteptati rezultatul de la singe si veti vedea ca va depasi valoarea admisa de lege pentru ca va fi dubul fata de cel initial asa ca cel mai bine luati legatura cu un avocat pentru o eventuala reclaculare daca va avantajaeaza .
bafta
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)