As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Deci recalcularea am platit o degeaba....pacat de bani,politistu care se ocupa de caz mi a zis ca ar fi in avataju meu sa fac o recalculare,am angajat si un avocat care nu a facut mai nimic doar a venit cu mine la declaratii si el la randu lui m a sfatuit sa fac recalculare cu toate ca nici eu nu vad logica cum ar putea sa iasa mai mica cu jumatate de ora inainte de analize tinand cont de faptul ca era pe curba descendenta
@Periferic
poi da da oricum rezulta ca e in scadere de la analize prima proba fiind 0.95 si a doua 0.8
Salut tuturor! am si eu o intrebare...in 6 decembrie 2010 am fost oprit de politie am fost testat pentru alcool ,mi-a ieist 0,68 in etilotest,am fost dus la spital pentru probe si am facut doar una singura!Am fost somat sa merg la politie prin 2011 dar nu am fost in tara ,iar astazi mi a venit o amenda judiciara + cheltuieli judiciare in valoare de 1100 de lei!dupa ce platesc astea...imi primesc permisul inapoi? astept un raspuns! multumesc frumos!
salutare tuturor ceeasi problema scurt si la obiect 0,42 etilotest 0,70 prima proba 0,55 a doua , politistul a cerut recalculare , nestiind am declarat ca am baut 2 beri 0,33 a doua doar jumatate intre orele 23.00 23.20 am suflat la 23.55 sa cerut calculul retroactiv de politist sa platit acum astept rezultatul , avand in vedere probele de sange mici as putea scapa cu administrativ? salutare tuturor si sa auzim numai de bine!!!!
@alex_tibi, eu am avut 0.53 aer expirat, rezultate la sange 0.93 respectiv 0.80 si am scapat cu 300 lei amenda adiministrativa si 200 lei cheltuieli de judecata, si pt cei care le iese 0.80 in sange, nu faceti recalculare, nu va mai luati dupa toti nebunii de avocati si politisti ca astia va fac sa ramaneti fara permis, la 0.80 scapi cu 4 luni permisul suspendat plus amenda de maxim 600 lei, asa ca nu aruncati cu banii aiurea in defavoarea voastra ;)
multumes c de raspuns ionut dar mie mia cerut politistul recalcularea alcoolemiei si la tine,, cheltuieli de judecata,,?? ai ajuns in instanta banuiesc ca ai avut avocat care a stiut cum sa interpreteze cazul sau nu ai facut nimic multumesc e posibil sa scap si eu cu amenda ??Sa auzim numai de bine!!!!
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)