zazutzu a scris:
tOATA CHESTIA CONSTA SA STATI PE CAPUL LOR..........toata lumea asteapta si astepta ........mergeti peste ei...ca nu MUSCA :)>.....la mine cum a durat prima data 8 luni (cu anulare permis)si a doua oara 11 luni cu suspendare permis (recalculare,parchet,rezolutie)!!! eram peste ei o data la 1-2 saptamani la politie si din luna in luna la parchet
cat am fost la recoltat de sange, martorii care erau cu mine in masina erau la politie la declaratii si pe urma cand am fost eu la politie martorii mei plecasera de la politie, dar aici intervine intrebarea intrebatoare adica daca eu mi-am platit avocat normal el trebuie sa faca drumurile astea odata la 1-2 saptamani la cercetatri sa se intereseze de cazul meu, iar eu nu stiu cata incredere mai am in avocat ca el zice ca se intereseaza de dosar si ca trebuie sa astept iar pe de alta parte cand am fost sa dau a2A declaratie pt recalculare si am mai fost odata in 2010 dupa ce am fost prins sa vad ce ii cu dosarul meu in ambele dati cand am fost mi s-a spus ca am de asteptat ca sunt foarte multe dosare pt alcool si ca am de asteptat pana solutioneaza dosarul meu...are rost sa mai merg personal, pe langa avocat sa ma interesez eu personal de dosar sau sa stau si sa astept dupa avocat??? ca poate sa zica ala de la cercetari ca se ocupa de dosarul meu, sa zicem dar dupa ce merge avocatul la el sa faca "presiuni" ala de la cercetari zice ca da solutioneaza dosarul meu dar peste cateva luni bune cand are el chef