As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Sunt mai bine de 7 luni de cand am fost prins conducand cu o alcoolemie de 1,55 si 1,4 in sangesi cu nr expirate,si mai bine de 3 luni de cand am fost audiat de procuror,nu exista un termen de finalizare a dosarului,daca voi ajunge in instanta se ia in considerare si timpul care a trecut de cand mi-a fost retinut permisul sau acesta e timp pierdutX-(.Am vre-o sansa sa cer si sa mi se aprobe o dovada cu drept de circulatie pana la finalizarea dosarului?
Inca o curiozitate mai cunosc pe cineva care a fost prins conducand in stare de ebrietate(2,2 in sange) la o luna dupa mine si unul cu o luna inaintea mea(1,9 in sange),amandoi au fost trimis in instanta in luna martie de aceasi doamna procuror la care se afla si dosarul meu,cum vine asata dosarele se finalizeaza pe sarite nu e normal sa sa ieie in functie de nr. dos.
Deocamdata va este suspendat permisul pana se va finaliza procesul cu o sentinta definitiva de condamnare si in acel moment acesta se va anula si puteti da examen la un an de la ramanerea definitiva a sentintei... din pacate nu se tine cont de perioada cat ati stat fara permis si nici nu se dau dovezi cu drept de circulatie... sunt unii care au ramas vreo 2 ani fara permis pana sa ajunga dosarul in instanta...
Ce inseamna materie drept Civil ,am primit azi citatie akasa pt proces care va fi in data de 29 luna aceasta pe citatie scrie camera 22 penal 3, m-am uitat pe site la judecatorie si scrie numaru de dosar si scrie acolo la Materie Drept civil, nu mai inteleg nimika
ori is penal ori is civil?? Cam cum sunt astea asa ??
Inportant ca a-ti primit citatie. Mergeti si o sa vedeti despre ce este vorba.Toate se rezolva intr-o ordine anume.Cred ca nu merita sa va grabiti.Permisul va sta mai mult timp la politie.:)
@ Raul Sabau: mergeti la judecatorie si cu numarul de dosar si actul de identitate cereti dosarul.
Va uitati in el si vedeti exact despre ce este vorba.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)