As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Doar sa aiba si judecatorul tot 2 la mie...Este imposibil sa scape de executare daca nu a fost reabilitat.Conteaza circumstantele personale la individualizarea pedepsei....care din pacate va fi una cu executare. Ce sa ii faci...daca nu te inveti minte....
Sa nu se observe vreo instanta ca isi bate joc prietenul de ea... Ca daca vede judele condamnare dupa condamnare pe de o parte, dar si caracterizare dupa caracterizare de cat de bun e cand nu incalca legea... Pute cam urat!
Si caracterizarile astea au rolul lor, ce baiat bun poate parea unul care tot incalca legea? Poate parea poate prefacut de fata cu cei ce-l caracterizeaza asa... Ceea ce nu e pre bine pentru el. Sau pot parea mincinosi oamenii de semneaza asa ceva... Ceea ce tot nu da bine...
Si instanta se poate gandi ca n-a invatat prea multe unul care tot spera sa scape de fiecare data cu niste declaratii care nu reflecta realitatea...
Sa vedeti jude care urla: ma credeti prost??!
Macar aveti motiv de recuzare daca urla, ca altii nu urla dar dau... pedeapsa!
Buna ziua ma numesc Sabau raul,si am si eu o nelamurire. Acum 3 luni m-a oprit un organ de politie acesta punandu-ma sa suflu in fiola mi-a iesit 0,53 alcool in aerul expirat. Facand probele biologice a iesit la prima 1,15 si la a 2 1,05 in cazul acesta am cerut o recalculare la iml cluj,rezultatul de acolo a venit tot cu aceleasi valori.In acel moment cand ma oprit nu am avut un comportament inadecvat am vb cu politistul a fost totul ok.Acuma dosaru meu se trimite la procuror si astept sa ma cheme sa dau o declaratie,cazierul meu a fsot curat nu am mai avut probleme pana acuma cu legea as vrea sa stiu cam ce pedeapsa pot sa primesc in cazul acesta se lasa cu amenda sau cu ani de suspendare?? Nu am facut accident nu sa intamplat nimika ba mai mult pot sa zic ca masina era oprita si parcata pana au venit ei la mine.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)