avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect de lege cum comentati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect de lege cum comentati?

[ link extern ]

[ link extern ]

si legea ghiseului unic la MF

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ccfccf, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 14 Martie 2010
gigelin a scris:

„În standardele noastre nu există activitatea de punere a ştampilei şi semnarea unui bilanţ. Acest lucru se practică, dar el poate conduce la evaziune fiscală.”


"În cazul firmelor mici, cum ar fi microîntreprinderile, alternativele sunt de a apela la o firmă specializată de contabilitate sau la un contabil autorizat care să facă întreaga muncă, nu doar să semneze bilanţurile."- adica la un cotizant ceccar!!!




Ne certam cine, cat si ce sa faca dar nu am auzit pe nimeni ca indiferent de formularea art.10 NU EXISTA VREO AMENDA PT. NEORGANIZAREA LEGALA A CONTABILITATII!!!!

Unde am mai auzit asta?.... la declaratia 101.... NU?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratii Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Dragi colegi ce parere aveti? 2014-02-22 | Comunicat de presă-Ministerul de Finante \\"Începând cu data de 1 ianuarie 2014, ca urmare a încetarii ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara AvaSquare Consult Srl AvaSquare Consult Srl Ma poate ajuta cineva, pe acest cod caen 7022-Consultanta si management in afaceri, se poate face contabilitate primara? aveti idee cum arata contractul de ... (vezi toată discuția)