avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect de lege cum comentati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect de lege cum comentati?

[ link extern ]

[ link extern ]

si legea ghiseului unic la MF

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ccfccf, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 14 Martie 2010
florinsavu a scris:

@vidiva

2. Puteti fi pfa daca vreti sa fiti contabil autorizat. Dar dv. nu vreti acest lucru.
Aceasta poate fi problema dv., in orice caz nu a legiuitorului.

Poate fi contabil autorizat (PFA) dar sa dea examen la CECCAR
@malamut: evitati va rog, postarile consecutive ; contravin regulamentului
Multumesc si o seara buna !
@malamut:
Pai, scrie contabil, pt ca asta am devenit dupa 10 ani de experienta si vreo cateva examene sustinute la mult hulitul CECCAR...:) si specilaizarea de pe diploma era de management...si cand am terminat facultatea habar n-avem cu ce se mananca contabilitatea, cu toate ca am avut-o ca materie de studiu...:)
Iulian Manea a scris:

Asta incearca sa faca CECCAR-ul acum. E pe cai mari, asociat cu PDL (un partid care se considera de dreapta?!), si incearca sa promoveze o lege care sa-i forteze pe cei neinregimentati sa cotizeze la organizatia profesionala sau sa-i scoata din piata.

Absolut de acord cu circumstantele, remarca fata de PDL (atat ca, eu as da-o certitudine, ca nu e de dreapta- de fapt, nici ei nu stiu ce sunt! nu-si stiu decat originea, pe care se fac ca au uitat-o; de atunci isi tot schimba blana) si motivele incercarii de promovare a unei astfel de legi.
Dar CECCAR-ul are si metode "specifice":training:, mai vechi, de "reglementare a profesiei contabile":stunned:

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
ContSters123067, utilizator
Nu-mi vine sa cred ce se intampla sincer mi se pare ca traim intr-un razboi rece , scapa cine poate si roade mai multe oase , nu am nimic cu CECCAR-ul sau cu alte foruri dar...............ne invrajbeste , ne fac sa ne uram intre noi , sa nu mai putem sa facem ceea ce trebuie , scot legi absurde pardon nu legi , PROIECTE care se aproba ca deobicei prin Ordonante de Urgenta date sambata , Ordine care apar pe nepusa masa , schimbari de tot felul de termene #-oX-(
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
mihaelastir, utilizator

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratii Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Dragi colegi ce parere aveti? 2014-02-22 | Comunicat de presă-Ministerul de Finante \\"Începând cu data de 1 ianuarie 2014, ca urmare a încetarii ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara AvaSquare Consult Srl AvaSquare Consult Srl Ma poate ajuta cineva, pe acest cod caen 7022-Consultanta si management in afaceri, se poate face contabilitate primara? aveti idee cum arata contractul de ... (vezi toată discuția)