avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proiect de lege cum comentati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proiect de lege cum comentati?

[ link extern ]

[ link extern ]

si legea ghiseului unic la MF

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ccfccf, utilizator
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:40, 14 Martie 2010
florinsavu a scris:

@vidiva

2. Puteti fi pfa daca vreti sa fiti contabil autorizat. Dar dv. nu vreti acest lucru.
Aceasta poate fi problema dv., in orice caz nu a legiuitorului.

Poate fi contabil autorizat (PFA) dar sa dea examen la CECCAR
@malamut: evitati va rog, postarile consecutive ; contravin regulamentului
Multumesc si o seara buna !
@malamut:
Pai, scrie contabil, pt ca asta am devenit dupa 10 ani de experienta si vreo cateva examene sustinute la mult hulitul CECCAR...:) si specilaizarea de pe diploma era de management...si cand am terminat facultatea habar n-avem cu ce se mananca contabilitatea, cu toate ca am avut-o ca materie de studiu...:)
Iulian Manea a scris:

Asta incearca sa faca CECCAR-ul acum. E pe cai mari, asociat cu PDL (un partid care se considera de dreapta?!), si incearca sa promoveze o lege care sa-i forteze pe cei neinregimentati sa cotizeze la organizatia profesionala sau sa-i scoata din piata.

Absolut de acord cu circumstantele, remarca fata de PDL (atat ca, eu as da-o certitudine, ca nu e de dreapta- de fapt, nici ei nu stiu ce sunt! nu-si stiu decat originea, pe care se fac ca au uitat-o; de atunci isi tot schimba blana) si motivele incercarii de promovare a unei astfel de legi.
Dar CECCAR-ul are si metode "specifice":training:, mai vechi, de "reglementare a profesiei contabile":stunned:

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
ContSters123067, utilizator
Nu-mi vine sa cred ce se intampla sincer mi se pare ca traim intr-un razboi rece , scapa cine poate si roade mai multe oase , nu am nimic cu CECCAR-ul sau cu alte foruri dar...............ne invrajbeste , ne fac sa ne uram intre noi , sa nu mai putem sa facem ceea ce trebuie , scot legi absurde pardon nu legi , PROIECTE care se aproba ca deobicei prin Ordonante de Urgenta date sambata , Ordine care apar pe nepusa masa , schimbari de tot felul de termene #-oX-(
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
mihaelastir, utilizator

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Certificare declaratii Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Dragi colegi ce parere aveti? 2014-02-22 | Comunicat de presă-Ministerul de Finante \\"Începând cu data de 1 ianuarie 2014, ca urmare a încetarii ... (vezi toată discuția)
Firma cenzorat asociatii proprietari Neiyre Neiyre O firma care are autorizatie pentru activitatea de administrare imobile are dreptul sa presteze si activitati de cenzorat pentru asociatii de proprietari? La ... (vezi toată discuția)