mihaelastir a scris:
:thumbup: din punctul lor de vedere cei care lucreaza in firme de evidenta contabila sunt mai capabili decat restul #-o cei care lucreaza acolo (inclusiv si eu) suntem mici napoleoni , repet mi se pare absurd , aberant ....etcX-(
Noua iniţaitivă are rolul de a întări controlul CECCAR asupra posibilităţii de a exercita activitate de contabilitate în România. Singura modalitate legală a unui contabil care nu este membru CECCAR de a-şi exercita meseria este să facă parte dintr-un compartiment de contabilitate al unei firme.
Nu mi se pare normal ca o organizatie sa detina monopolul si impuna obligativitatea de a cotiza pentru o activitate care este deja impozitata si paraimpozitata de stat.Trebuie sa avem dreptul de a alege si noi cei care practicam meseria si angajatorii.Sunt firme mici care nu-si permit departamente distincte si nici contracte cu firme de contabilitate care practica tarife destul de mari in comparatie cu un contabil dispus sa lucreze la mai multe firme mici in baza unui contract de colaborare.