Buna ziua,
Solicit lamuriri in urmatoarea problema:
Salariatul X ocupa un post de operator PC in cadrul unei firme de pariuri, efectuand, insa, si operatiuni de casierie si contabilitate primara. Cu aproximativ 40 de min inainte de sfarsitul programului, acesta este luat prin surprindere de doi indivizi mascati si inarmati, amenintandu-l cu un pistol sa le dea toti banii. Salariatul, fiind speriat si avand indreptat pistolul catre el, s-a conformat si le-a dat o parte din bani, caci unul din indivizi a patruns dupa ghiseu si a luat el restul de bani. Totul s-a derulat foarte repede, astfel ca salariatul nu a putut actiona butonul de alarma sau nu si-a dat seama sa actioneze butonul decat imediat dupa ce indivizii au disparut. De mentionat ca salariatul se afla in perioada de proba.Politia a sosit destul de repede, a dat o declaratie cu cele intamplate si cazul se afla in cercetare. Intrebarea ar fi daca este vreo problema ca nu a actionat acel buton de alarma in timpul atacului, salariatul fiind foarte tanar si neavand experienta, ar putea fi banuit cu ceva in cauza?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri! Numai bine!
Buna ziua!
Fata de sprijinul moral si de specialitate pe care ni l-ati acordat, se cuvine sa va transmit solutia acestei spete. Prin urmare, toate cercetarile au fost in favoarea baiatului, astfel ca, el se afla acum in situatie de parte vatamata (persoana fizica) alaturi de firma (persoana juridica). Detaliind, cercetarea disciplinara s-a desfasurat fara probleme, a fost practic doar o formalitate, firma incercand sa-l convinga pe baiat sa lucreze in continuare, caci nu s-a pus nicio clipa problema concedierii; cu toate acestea, baiatul le-a spus ca ii pare rau, dar nu mai poate lucra in conditiile acestea, asa ca si-a dat demisia fara ca aceasta sa-i creeze probleme de vreun fel (s-a inteles de ce nu mai poate lucra in continuare in aceleasi conditii de risc, e ceva psihic, dar si preventiv, se poate spune ca din cauza hotilor el acum a ramas fara serviciu). La testul poligraf, a reiesit ca toate raspunsurile au fost sincere, fara urma de indoiala, deci rezultatul este de nevinovat si, ori de cate ori va fi necesar, va colabora cu organele in depistarea acestor delincventi, punandu-se in discutie si eventuala lui protectie. Mentionez ca, baiatul a gasit ajutor in a-si angaja un avocat, astfel ca a fost asistat si la cercetarea disciplinara si la organele de cercetare penala, fiind multumit de prestatiile avocatului. Totul e bine cand se termina cu bine! Dumnezeu sa va dea multa sanatate si mult noroc, ca v-a inzestrat cu multa generozitate fata de semeni! Multumim inca odata!
Cred ca nu se vor supara moderatorii si ne vor permite sa ne bucuram alaturi de cei care ne multumesc pentru efort.
Multumirea dvs,cel putin pentru mine ,dar si pentru colegii de site care au contribuit cu sfaturi pentru dvs.este un lucru nemaipomenit.
Spargere magazin
Mira123
Buna ziuă, am nevoie de un raspuns la urmatoarea problemă. Eu am un prieten care în urmă cu 6 ani, a furat ceva, dar l-a dat înapoi proprietarilor, ... (vezi toată discuția)