avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare carte de munca dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare carte de munca dupa demisie

De curand mi-am dat demisia. Am lucrat un an si jumata in baza unui CIM, dar angajatorul nu mi-a cumparat carte de munca. Acum la demisie spune ca o sa-mi elibereze o adeverinta prin care o sa mi se ateste vechimea in munca. Intrebarea mea: este obligat angajatorul sa-mi elibereze(deschida) carte de munca, avand in vedere ca am lucrat in baza unui CIM? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:36, 22 Septembrie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
nu eram sigur daca chestia cu 4 ore se aplica doar in cazul in care angajatorul nu a respectat prevederile din contractul individual de munca.


Va multumesc !
daca e vorba de demisie, in perioada de preaviz se respecta programul normal de lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie! georgika georgika Buna ziua, as avea s eu nevoie de putina indrumare..niste rasp ,va rog :) Astazi`13-09-2010` mi-am dat demisia ,mai tarziu,am sunat la firma sa ma ... (vezi toată discuția)
Demisie anton i anton i Buna seara, vreau sa imi dau demisia de la locul de munca fara a sta in preavizul de 15 zile.Se poate ca angajatorul sa nu mai imi dea cartea de munca sau sa ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz argox argox buna ziua, sunt angajat cu cmi pe durata determinata si am anuntat sapt.trecuta ca vreau sa-mi dau demisia. Mi-au spus ca sunt obligat sa raman inca 15 zile, ... (vezi toată discuția)