avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cazier Fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cazier Fiscal

Sal`tare ,
am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda .
Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu intru in detalii nu intereseaza , dar mi-a venit de la Fisc o cerere de executare silita , si ma obliga sa platesc amenda in termen de 15 zile , iar nici asta nu e problema , o sa platesc amenda in termen , problema insa intervine in acest punct dupa care platesc amenda , va apare pe cazierul fiscal sau ce consecinte are aceasta amenda in legatura cu conditiile de admitere la examenul pentru INM , cu alte cuvinte scurt ce vreau sa spun , este aceasta amenda un motiv pentru respingerea dosarului de inscriere la examenul de admitere in INM ?
Daca cineva se pricepe , si stie despre ce vorbeste il rog sa imi raspunda , multumesc
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 00:25, 3 Februarie 2007
e o idee , astept si alte opinii
astepta si alte idei, daca vrei; io zic sa pui mana sa citesti hotararea...cuprinde: ''ANEXÃ: Faptele care se înscriu în cazierul fiscal al contribuabililor, potrivit legislaţiei în vigoare.''
nu mi-am dat seama ca necunoasterea cerintei cazierului fiscal pt dosarul de inscriere la examenul de intrare in magistratura e asa de grava:P ....poate nu m-a interesat,,de asta ce zici??astept o opinie in cunostinta de cauza:D
o sa citesc respectiva hotarare .

Despre a doua parte .... ce legatura are cu ceva nu stiu . Daca nu te intereseaza nu raspunde , daca nu te pricepi nu te baga , adica ce spui tu acolo .. n-are niciun sens . Poate nu te intereseaza ca nu e un subiect complex si destul de complicat ca sa te intereseze , tot ce e posibil , dar de ce crezi ca ma intereseaza ca pe tine nu te intereseaza ? ... Discutii inutile , nu ti se pare ? in conditiile in care eu asteptam un simplu raspuns
Da - dosarul iti va fi respins , similar cu situatia cazierului judiciar
Nu - dosarul iti va fi admis in privinta cazierului fiscal , deoarece respectiva amenda nu se incadreaza in faptele ce sun trecute in cazierul fiscal .
Asta era tot ... restul , palavrageala ce nu ma intereseaza .
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2006
Studentu, utilizator
ai o atitudine neconforma cu realitatile actuale, unde flexibilitatea e la ordinea zilei...remarc si o imaturitate in raspunsuri, in gandire nu pot sa ma pronunt....a fortiori, te sfatuiesc sa tii cont si de...palavrageala..., e deseori constructiva in domeniul juridic:)

Alte discuții în legătură

Admitere inm cu amenda administrativa ovystyle ovystyle Am si eu o intrebare....daca ma puteti ajuta...pot sustine examen de admitere in magistratura daca am o amenda adminstrativa? (vezi toată discuția)
Raspunderea patrimoniala a administratorilor axie axie am fost asociat si administrator intr-o firma careia i s-a deschis procedura insolventei si a falimentului. lichidatorul ne-a actionat in judecata pe noi, cei ... (vezi toată discuția)
Pot intra in barou? badiumaria badiumaria Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: - in 2004 am suferit o condamnare la inchisoare de 10 luni pentru complicitate morala la furt ... (vezi toată discuția)