avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cazier Fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cazier Fiscal

Sal`tare ,
am o nelamurire , daca se pricepe cineva sa imi raspunda .
Am o amenda din 2004 , pentru o inchipuita " disturbare a lininstii publice " , nu intru in detalii nu intereseaza , dar mi-a venit de la Fisc o cerere de executare silita , si ma obliga sa platesc amenda in termen de 15 zile , iar nici asta nu e problema , o sa platesc amenda in termen , problema insa intervine in acest punct dupa care platesc amenda , va apare pe cazierul fiscal sau ce consecinte are aceasta amenda in legatura cu conditiile de admitere la examenul pentru INM , cu alte cuvinte scurt ce vreau sa spun , este aceasta amenda un motiv pentru respingerea dosarului de inscriere la examenul de admitere in INM ?
Daca cineva se pricepe , si stie despre ce vorbeste il rog sa imi raspunda , multumesc
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 00:25, 3 Februarie 2007
nu ti-a cerut nimeni parerea in privinta aspectelor pe care le enunti .. cine e imatur atunci ?

intrebarea ramane valabila , pentru cineva care vrea sa raspunda la ea .... ( deci la intrebare )
se prea poate sa nu-mi fi cerut nimeni parerea ,dar nu puteam ramane impasibila la anumite afirmatii deranjante, la adresa mea....
oricum, eu sunt flexibila:D
remarc ca ti-ai sters primul post , ceea ce deonta o lipsa de responsabilitate asupra celor pe care le afirmi , si asta este intr-adevar un act de imaturitate din partea ta , refuzand prin stergerea postului sa iti asumi responsabilitatea pentru cele scrie . Nu eu am fost cel care a inceput cu afirmatiile ce nu isi aveau rostul ( fata la cearceaf ? ) ... ce relevanta avea cu ce am intrebat eu .. niciuna . La fel si restul replicilor , iar ce scriu eu aici , este iar fara relevanta din prisma intrebarii pe care am lansat-o , si de data asta chiar ma voi opri , din a raspunde la chestiuni ce nu privesc subiectul , si te-as ruga si pe tine sa faci asemenea . desigur mai ai dreptul la un post ca sa raspunzi la acest post , dar dupa asta te-as ruga sa nu mai scri daca nu e legat de subiect , si daca e cineva care are o parere despre subiect ,il rog iar sa raspunda in ceea ce priveste intrebarea .
multumesc ca mi-ai dat dreptul la o ultima postare....:)
ai spirit de observatie, intr-adevar:D...da, am o problema cu responsabilitatea.....de aceea am 2 rate si un bebe :))
fata la cearceaf e o gluma...
daca vrei, pot sa-ti fac si eu unul=baiat:))

Alte discuții în legătură

Admitere inm cu amenda administrativa ovystyle ovystyle Am si eu o intrebare....daca ma puteti ajuta...pot sustine examen de admitere in magistratura daca am o amenda adminstrativa? (vezi toată discuția)
Raspunderea patrimoniala a administratorilor axie axie am fost asociat si administrator intr-o firma careia i s-a deschis procedura insolventei si a falimentului. lichidatorul ne-a actionat in judecata pe noi, cei ... (vezi toată discuția)
Pot intra in barou? badiumaria badiumaria Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: - in 2004 am suferit o condamnare la inchisoare de 10 luni pentru complicitate morala la furt ... (vezi toată discuția)