Buna seara, cu riscul de a fi prea explicit, dar am dorinta de a rezolva cat mai repede problema.
Deci:
ora 21:30 - consumat ultima din cele 2 beri
21:30-23:50 - dormit
23:50 - circulat regulamentar, fara accident sau altele...
23:55 - oprit de catre un echipaj de pol. al unei sectii de cartier, pentru verificare asigurare
23:57 - asigurare OK, solicitat sa ies din masina si sa dau alcooltest
23:57 - 0,54 in aer expirat
00:50 - prima proba sange la spital (intre timp, pe drum duba a oprit intr-o parcare a unei societati, pentru nu stiu ce ...)
01:50 - a doua proba
03:10 - se elibereaza dovada fara drept de circ, la sectia de pol. respectiva (fara proces-verbal, sau alt doc)
03:15 - sunt solicitat sa semnez o declaratie pe care a dat-o unul din politisti-refuz, pentru ca nu am fost lasat macar sa citesc ce scria (declaratie dictata la telefon de o alta persoana);
03:15 - mi se dicteaza o declaratie pe care ar trebui sa o dau, refuz din nou, pentru ca faptele dictate nu sunt reale;
03:30 - plec, spunandumi-se ca voi primi in 2-3 zile rezultatele biologice si o adresa sau ceva (asa au declarat cei 2 agenti);
Acum - au trecut 9 zile - nici un document primit acasa.
Mentionez ca nu urmaresc sa scap fara pedeapsa, dar 3 luni de suspendare ar fi ok, nu am avut nici un fel de eveniment rutier, nici atunci nici in cei aproape 4 ani de cand am permis, doresc din tot sufletul doar sa pot primi doar 3 luni de suspendare...
Este posibil?
PS Ce trebuie sa fac acum? Sa merga la IML Craiova , sa platesc/sa aflu rezultatele?
Si inca un amanunt, foarte important: am refuzat ideea de a incerca macar sa "intervin" , in orice fel, in tot acest timp de 1 an si 2 luni de zile!
De ce: pentru ca asa este normal , corect , legal: toata lumea sa-si faca treaba corect, cand trebuie, si cand trebuie, si sa raspunda pentru ceea ce face, asa cum am raspuns si eu pentru fapta mea!
Din pacate, unii asteptau poate sa fie impinsi de la spate: asta e, daca asa erau poate obisnuiti, uite ca nu merge, macar cu o persoana, si sper sa fie cat mai multe! Ciudat cum lumea incepe sa percuteze si sa munceasca, chiar si atunci cand primesc plangeri si eventual chemari in judecata , nu alte forme de stimulare.
Se pare ca la noi inca mai e valabil chestia aia cu parul, ca cu vorba buna nu se poate!
PS Doar o gluma, scuze daca este nepotrivita: cum ar fi acum sa chem in judecata toate institutiile implicate, si pe angajati in civil, pentru prejudiciile morale si financiare aduse, deoarece pentru o pedeapsa de 90 de zile, eu am stat fara permis de aproape 5 ori mai mult?!?!
Lasand gluma la o parte, multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-am pierdut serviciul - aveam termen pana vinerea asta, dupa atatea amanari...
Si sa multumeasca si ei, ca altfel, gluma de mai sus era cat se poate de serioasa!
Sa inchei totusi intr-un ton pozitiv: sanatate la toata lumea de pe-aici, inclusiv celor mentionati de mine, sa fim mai buni, mai intelepti, mai responsabili, si sa avem grija de noi si de cei din jurul nostru!
Alcool la volan
pytu26
salut,am si eu o intrebare....am fost oprit in alcool test 0.62........sangele prima proba 1.05....a doua 0.95.......dupa aceea recalculare.La recalculare ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan
vovy
Am un dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului din 24.12.2011.
Rezultatul alcoolemiei in aer este de 0,43, iar in sange de 0,80 prima proba si 0,65 ... (vezi toată discuția)