r.gabi a scris:
Sansele dvs depind de volumul lucrarilor si de cei care trebuie sa efectueze recalcularea.
Pistonati-i si poate aceasta va va ajuta.
Revin: am fost din nou la IML, la o sapt dupa depunererea cererii de catre comisar, solicitand urgentarea recalcularii. Raspuns: nimic!!!
Nu mai stiu ce sa fac!! Sunt disperat! Mi s-a pus in vedere de la serviciu ca intr-o saptamana, sa dau un raspuns CLAR: cat mai dureaza pana aflu o decizie! Altfel, ma pot considera somer de la 1 martie! Daca ma dau afara, cu copil de 3 ani si sotie bugetara cu sal de 8 mil, cu rate si alte obligatii, sunt distrus!
In momentul in care primesc rezultatul, indiferent ca este sub/pest 0.8, iar comisarul trimite dosarul la parchet/procuror, pot face o cerere catre acesta prin care :
# sa solicit eliberarea unei dovezi provizorii de circulatie pana la solutionarea dosarului in baza art.111, alin (6), avand in vedere timpul foarte lung de cand astept, lipsa antecedentelor, cooperarea cu organele pana acum, situatia profesionala, faptul ca acum 2 ani am ajutat organele abilitate, prinzand personal un spargator de masini si apoi acceptand sa fiu martor si sa dau declaratie pentru condamnarea lui?
# Sau, sa fac o cerere de audienta la procuror, prin care sa explic toate cele de mai sus, si sa solicit luarea unei decizii cat mai urgent ?
Multumesc frumos pentru sfaturile primite pana acum, astept un raspuns in continuare!