silviuionel a scris:
tica eu am asteptat 4 luni de la recoltarea probelor sa vina rezultatul,la 0,53 an alcooltest a iesit la sange 0,90 si respectiv 0,75 la a2-a proba,acum astept de 10 luni sa vina un calcul retroactiv tot de la IML Craiova,care se misca f. greu
Buna ziua Ionel (apropos, numele meu nu este tica):)
Ai primit ceva pana la urma?
In alta ordine de idei, noutati:
# am platit taxa, am completat declaratia initiala - IML a cerut acest lucru printr-o adresa catre sectie, dosarul s-a intors la IML pt recalculare;
# saptamana aceasta am fost la IML sa intreb cum stau, iar doamna de la registratura mi-a spus ca dosarul este in lucru, deoarece nu avea acolo nu stiu ce document, in lucru insemnand la persoana care face calculul;
Intrebare: asta inseamna oare ca rezultatul este foarte aproape de a fi comunicat?
De ce intreb, pt ca azi tocmai am primit masina de serviciu, si vreau sa stiu macar ce rezultat este cat mai repede, pentru a sti ce sa spun la firma.
Poate cineva sa estimeze cand voi avea totusi acest rezultat - au trecut apropae 8 luni...
PS Daca totusi printr-o minune ar iesi sub/egal cu 0,80, asta inseamna ca permisul il voi capata imediat dupa comunicarea rezultatului?
Craciun Fericit!
Multumesc pentru sfaturile acordate!