ionescu mitica a scris:
Nu cred ca fostul d-voastra sot l-a muscat de degetel cu rea intentie,ci cred,ca nu a stiut cum sa procedeze mai bine sa obtina un gest de rasp,un zambet pe chipul copilului,sau pur si simplu a vrut sa se faca util;iar in ceea ce priveste"uitare",doar dansul ne poate spune motivele.Banuiesc ca s-a facut dreptate,denuntandu-l pentru comportamentul injust fata de d-voastra,insa cum pretindeti sa contribuie la cresterea,educarea si dezv. copilului,cerandu-i pensie alimentara,mi s-ar parea corect sa ii acordati si dreptul de a-si vedea neconditionat copilul.Altfel l-ati creste singura,fara nicio pretentie,nu??
raspuns tipic romanesc! in conceptia romanilor, daca se cauta un vinovat, acela e femeia! nu conteaza ca te maltrateaza barbatul, esti vinovata... n-ar trebui sa il deranjez cu solicitarile, nu-i asa?
"sarmanul" castiga 2500-3000 de euro doar din serviciu, iar copilului i-a trimis 200 de euro in decembrie 2008! intr-adevar, nu a muscat copilul de deget cu rea intentie; a facut-o din prea multa dragoste, dupa cum tot din prea multa dragoste pe mine obisnuia sa ma snopeasca in bataie.
apoi ma lua in brate si imi spunea ca ma iubeste. nu-mi doresc ca un astfel de om sa participe la educarea fiului meu - de aceea l-am si parasit! iar pensia alimentara este un drept al copilului meu.
in strainatate pensia alimentara este cu mult superioara celei de la noi si nu se mai mira nimeni cand este solicitata. la noi, cum soliciti asa ceva se trag concluzii: "vrea sa se imbogateasca pe spatele fostului partener!"