avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in Barou

Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D
othellox a scris:

Pai e greu sa stergi in word din coltul din dreapta sus "Anexa XII"?... in rest nu difera cu nimic fata de tipizatele care se vand.

Acuma sincer, sa nu-mi spui ca tu folosesti tipizatele in forma pe care o descrii mai sus?
Bineinteles ca folosesc "tipizate" personalizate refacute de mine in office, dar in nici un caz nu dau bani pe ele... vroiam doar sa subliniez faptul ca cele care se cumpara nu difera cu nimic de cele din anexele la statut...
Pai... au o enumerare care cred ca e unica...
Are 50 de contracte un contractier si sunt numerotate... de la 21000 la 21050, de exemplu...
Nu stiu daca exista o hotarare a baroului in acest sens, dar cert e ca ele tre' sa fie roz :)) si sa aiba un nr. de pe coperta... Cica sunt elemente de siguranta. Pe copia care iti ramane scrie COPIE. :P

Eu folosesc anexele numai pentru contractele incheiate la distanta si tot le dau nr. din alea de pe contractier... Si nici nu sunt scumpe.

Dar in alte barouri am vazut ca nu sunt de aceeasi culoare si se folosesc des anexele...
Mda... uitasem ca Baroul Bucuresti are totdeauna alte reguli... :) stiu ca un coleg a cerut instantei sa emita o adresa catre Baroul Bucuresti ca sa se verifice calitatea de avocat al unuia tocmai ptr. ca avea imputernicirea aia ciudata roz... a crezut ca e constitutional :))
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2008
Attila-Arpad Dombi, Avocat
Primele mele delegatii roz (sunt urate in draci, dar, e drept, foarte vizibile si usor de gasit prin dosare, trebuie sa recunosc) primele delegatii aveau pe foaia roz scris, punctat, cu bleu, FALS. Cu litere de tipar. :-/

A fost ciudat, nu observasem si mi-a aratat un client; iti dai seama ca vedeam indoiala pe fata lui. :( I-am intrebat pe aia de la barou si mi-au spus ca, daca xeroxez delegatia, FALS se vede clar si oamenii sunt, astfel, pusi in garda.
Pai bine, da' se vede si fara xerox, momentan sunt clientii meu pusi in garda... degeaba!

:tomato:

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)