Bineinteles ca folosesc "tipizate" personalizate refacute de mine in office, dar in nici un caz nu dau bani pe ele... vroiam doar sa subliniez faptul ca cele care se cumpara nu difera cu nimic de cele din anexele la statut...
Pai... au o enumerare care cred ca e unica...
Are 50 de contracte un contractier si sunt numerotate... de la 21000 la 21050, de exemplu...
Nu stiu daca exista o hotarare a baroului in acest sens, dar cert e ca ele tre' sa fie roz :)) si sa aiba un nr. de pe coperta... Cica sunt elemente de siguranta. Pe copia care iti ramane scrie COPIE. :P
Eu folosesc anexele numai pentru contractele incheiate la distanta si tot le dau nr. din alea de pe contractier... Si nici nu sunt scumpe.
Dar in alte barouri am vazut ca nu sunt de aceeasi culoare si se folosesc des anexele...
Mda... uitasem ca Baroul Bucuresti are totdeauna alte reguli... :) stiu ca un coleg a cerut instantei sa emita o adresa catre Baroul Bucuresti ca sa se verifice calitatea de avocat al unuia tocmai ptr. ca avea imputernicirea aia ciudata roz... a crezut ca e constitutional :))
Primele mele delegatii roz (sunt urate in draci, dar, e drept, foarte vizibile si usor de gasit prin dosare, trebuie sa recunosc) primele delegatii aveau pe foaia roz scris, punctat, cu bleu, FALS. Cu litere de tipar. :-/
A fost ciudat, nu observasem si mi-a aratat un client; iti dai seama ca vedeam indoiala pe fata lui. :( I-am intrebat pe aia de la barou si mi-au spus ca, daca xeroxez delegatia, FALS se vede clar si oamenii sunt, astfel, pusi in garda.
Pai bine, da' se vede si fara xerox, momentan sunt clientii meu pusi in garda... degeaba!
Care cat ati invatat
mars0212
Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)