avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in Barou

Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D
Da, super.............:))
15 batrane
othellox a scris:
Ati interpretat gresit suma care poate ati dat-o... e doar o contributie ptr. facilitatile care-ti sunt oferite (gen spatiu birou care daca e al maestrului trebuie platit ca nu e idiot sa mai tina gratis cativa acolo odata ce a dat bani seriosi ptr. spatiul respectiv, daca nu e al lui trebuie platita chiria + curent , incalzire etc. + acces la imprimanta - cerneala si hartia costa, PC, carti, programe legislative - vreo 150$ +20$/luna actualizarea, etc. + timpul maestrului care in timpul in care iti explica tie cum se face o cerere poate castiga bani seriosi din alta parte, + raspunderea lui ptr. actele tale + ca trebuie sa-ti dea salar, etc. ca-s multe)... in niciun caz nu e vorba de mita, e vorba de dreptul lui conform contractului de colaborare

Poftim???? :thumbdown: De unde ai scos aberatia asta? Nu se pune problema asa, chiria e aceeasi indiferent ca exista si un stagiar acolo, in plus avocatul titular / asociat castiga foarte mult de pe urma stagiarului, fara exceptie, nu ma lua cu cheltuielile pe care i le cauzeaza stagiarul! Asigurare tre sa aiba si stagiarul, nu raspunde "maestrul". Trebuie sa incetam o data cu conceptia asta foarte proasta asupra formarii si colaborarii oamenilor! Orice stagiar e o investitie in propria afacere, o investitie care daca e facuta cu cap e foarte avantajoasa!
vasalu a scris:
15 batrane

N-am inteles ce vrei sa spui, atat ai dat tu spaga ca sa intri in barou? :O
Din toate discutiile astea ajung bietii aspiranti sa creada ca nu mai exista avocati indrumatori corecti. Eu cand am intrat in barou, e adevarat, in 2000, n-am dat nici un leut spaga. Si-am avut parte si de indrumare si de venituri. Si cand voi putea sa iau stagiari sper sa-i pot trata la fel cum m-a tratat pe mine Maestrul meu.

PS Dl. avocat nu-mi e nici ruda, nici nimic.

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)