trebuie sa se poata si fara spaga, pai cu banii aceia imi9 deschid o afacere, nu dau bani sa mor apoi de foame timp de 2 ani, nu am probleme cu mancarea, era doar o expresie.
Buna ziua,
As vrea sa ma lamuresc asupra unor aspcte ce privesc examenul de intrare in barou si conditiile ce trebuie indeplinite inainte si dupa intrarea in barou.
M-am informat pe uar , stiu tematica , datele , taxele. ceea ce nu stiu este ce faci dupa aceea. In ce moment ai nevoie de recomandari din partea unui avocat?unul sau doi?
dupa examen trebuie sa iti faci stagiul pe langa un avocat. dar dupa terminarea stagiului ce se intampla? avocatul respectiv nu este obligat sa te tina in firam sau cabinetul sau. Asadar ramai pe drumuri?
Vorbind de spaga, mie cel mai onorabil mi s-a parut un domn avocat care mi-a zis asa: ,,Stimabile, eu te primesc ca stagiar dar te platesc numai pe hartie. Muncesti pe branci iar la sfarsitul lunii vei semna statul de salarii fara sa primesti nimic.''
Acuma analizati si dvs. Oricum omul a fost sincer, transant si de aia mi-a placut de el.
..oameni buni....dupa ce am vazut aici sunt total dezamagit....anul acesta termin liceul ...ma gandeam sa dau la drept....dar nu am de unde sa dau zeci de mii de euro ca sa fac ceva,in viata asta,care chiar mi-ar place...Nu mi se pare normal deloc....as vrea sa apara cineva care sa spuna ca a ajuns avocat si nu a dat spaga....si o sa dau la drept..:(
Care cat ati invatat
mars0212
Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)