daca de exemplu ai terminat fac de drept si doresti sa oferi consultanta juridica in mod independent si nu ai experienta si nici nu esti incadrat cu contract de munca in functia de consilier juridic ce posibilitati ai
Mai umple, dom'le, vreo doua pagini, sa vedem daca iti raspunde cineva...
La intrarea in barou, chiar la usa, se dau subiecte diverse, scrise pe hartie... De recomandari nici eu nu stiu, ce sa zic... Pasii DE DINAINTE SAU DE DUPA STUDIEREA LEGISLATIEI? Ce posibilitati de exemplu sunt niste posibilitati. da daca se vrea, poate sa se lucreze si ilegal, nu-i problema.
Ce naiba, asa intrebari, asa raspunsuri... Nu ati deschis nicio carte? Nu v-ati uitat in procedura civila din ultimul an unde scrie cam cum ajungi avocat?
zicea unu' sau una ca daca esti as in drept intri fara sa dai spaga insa se uita faptul ca nota de admitere este 7 ?!!?..ori, sa iei nota 7 nu insemna ca esti as....deci.....Nu tb. sa fii as ca sa intri in barou ! Am dat si eu examen in 2007 de intrare, am invatat de simteam ca o sa crap, am facut tezele (ma rog, nu 100%) unor colegi de examen, ei au intrat, eu nu......recunosc ca nu am facut de 10 astfel incat sa pot zice ca sunt as, insa de un 7 - 8 mai mult ca sigur am facut...aia au intrat , eu nu.....as ca va rog frumos sa nu mai distrageti atentia de la manariile de toata jena care se fac PE FATA la axamenul asta zicand ca daca esti as, intri !!....BAAAA: NU tb. sa fii as ca sa intri in barou....e suficient sa iei note de 7 sau 8 ceea ce NU insemna deloc ca esti as ....or fi intrat 2...3 care au invatat f. bine (a se citi "tocilari") si carora nu aveau ce sa le zica si ca sa pastreze o oarecare aparenta d corectitudine stiind ca aia vor zice "daca esti as, intri"...ma rog...ideea e ca cei care intra acum ori sunt super tocilari care nu inteleg nika din c s intampla in jurul lor iar despre applicarea a ceea ce ai memorat nu se prea pune problema, ori cu pile si bani....in ambele situatii avem deaface cu acelai lucru: ambele categorii habar nu au cu ce se mananca avocatura
Pai e normal sa nu stii cum se aplica ceea ce ai invatat, pentru ca scoala romaneasca e numai teoretica si, daca ai studiat dreptul in tara, nu ai profi care sa-ti spuna si cum e in practica.
E de asemenea normal sa nu stii cu ce se mananca avocatura inainte de a intra in ea. Pai... daca mama si tata nu sunt avocati, daca n-ai lucrat in scoala pe undeva, de unde sa stii? :-/
Inveti cu ce se mananca avocatura dupa ce intri in ea; dar e bine sa ai la baza ceva cunostinte. :D
Care cat ati invatat
mars0212
Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)