avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in Barou

Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D
Ce greu e sa intri pe site-ul UNBR si sa iei statutul... acolo ai toate tipizatele alea in anexe...
bianca27 a scris:

Multumesc mult, Marian! Am inteles ca avocatii stagiari nu pot cumpara aceste tipizate, ci le sunt date de catre av. coordonatori. Asa este?

Va trebui sa te duci la acea camera cu o delegatie semnata de catre avocatul indrumator si cu o copie fata-verso a cardului sau.Eu am luat delegatia chiar de la camera 8. Nu stiu daca se poate descarca de undeva.
othellox a scris:

Ce greu e sa intri pe site-ul UNBR si sa iei statutul... acolo ai toate tipizatele alea in anexe...

Nu inteleg cu ce te ajuta ca ai tipizate in anexe..
multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2008
bianca27, utilizator
Pai e greu sa stergi in word din coltul din dreapta sus "Anexa XII"?... in rest nu difera cu nimic fata de tipizatele care se vand.

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)