avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog un sfat urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog un sfat urgent

Pentru a....5 sau a 6-a oara sunt in divort,divortul fiind bagat de fiecare data de sotie la indemnul...soacrei.Dupa ce in Oct 2009 s-a renuntat la ultimul,acum s-a bagat iar,ea plecand iara la..parintii ei.Nu stiu inca pe nimeni cu asa performanta,tragedia consta in faptul ca avem un copil minor de 2.8 luni,copil pe care nu l-am mai vazut de 3 luni,asta tot din cauza si ,,sfaturile,, date de socrii sotiei mele.Ce pot face sa-mi vad copilul? Va rog sa ma credeti ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ei.

Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:50, 11 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Traim in....Romania,asta spune multe si oricat ar lupta avocatul sa-mi incredinteze mie instanta copilul....sanse minime.Sunt constient de acest lucru,tot ce doresc acum,pana la finaizarea procesului,este sa-mi pot vdea copilul.Cad dureaza pana primesc un program de vizitare provizoriu?Multumesc
Ordonantele presedintiae se judeca cu celeritate .... deci nu dureaza mult. Succes.
Parerea mea e ca stabilirea unui program de vizitare pt. minor nu se poate solicita pe calea ordonantei presedintiale, ci pe dreptul comun. Deci, traim in Romania si acest proces va dura destuul de mult. Veti primi termen in mai si daca dna doreste sa traga de timp veti prinde vacanta judecatoreasca iulie si august si va veti judeca undeva in septembrie sau octombrie. Pana se redacteaza hotararea........puteti spera sa il vedeti de craciun. Nu vreau sa va dau sperante false, tocmai pt ca traim in romania! Puteti incerca si pe calea ordonantei, insa, va trebui sa dovediti urgenta si daca nu solicitati si incredintarea nu prea aveti cum. Mai conteaza de asemenea si instanta unde va veti judeca, Bafta multa!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil - etape Valentin40 Valentin40 Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama . Dar de 3 luni de zile \\"mama\\" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani ) astefel ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor inainte de sentita divortului? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna seara! m-ar interesa deslusirea acestei probleme. Fratele meu este in divort, avand un copil rezultat din casatoria cu sotia lui. Problema este ca sotia ... (vezi toată discuția)