avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog un sfat urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog un sfat urgent

Pentru a....5 sau a 6-a oara sunt in divort,divortul fiind bagat de fiecare data de sotie la indemnul...soacrei.Dupa ce in Oct 2009 s-a renuntat la ultimul,acum s-a bagat iar,ea plecand iara la..parintii ei.Nu stiu inca pe nimeni cu asa performanta,tragedia consta in faptul ca avem un copil minor de 2.8 luni,copil pe care nu l-am mai vazut de 3 luni,asta tot din cauza si ,,sfaturile,, date de socrii sotiei mele.Ce pot face sa-mi vad copilul? Va rog sa ma credeti ca nu stiu ce sa ma mai fac cu ei.

Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:50, 11 Martie 2010
Solicitati si incredintarea copilului , chiar fara sanse pe fond si in subsidiar drept de vizitare.Promovati ordonanta presedentiala dar produceti probe sa dovediti urgenta....depinde foarte mult de avocat cum va pregateste dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil - etape Valentin40 Valentin40 Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama . Dar de 3 luni de zile \\"mama\\" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani ) astefel ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor inainte de sentita divortului? vulpitza_mik vulpitza_mik Buna seara! m-ar interesa deslusirea acestei probleme. Fratele meu este in divort, avand un copil rezultat din casatoria cu sotia lui. Problema este ca sotia ... (vezi toată discuția)