Am inteles, v-am intrebat ceva referitor la firma... poate reveniti si raspundeti.
Din pacate, cu acele credite veti ramane, chiar daca instanta i le va atribui lui, fata de banca tot dv. veti raspunde.
Mergeti cu actele toate la un jurist, cu povestea. Depinde, repet, de situatia firmei etc. El cum a introdus banii aia in firma? Nu a facut macar un contract de forma, ceva?
Firma mergea bine si avea bani si totusi ati facut credite pentru ea?
Nu, firma nu a mers niciodata, dar investitiile actionarilor sunt destul de mari, tinand cont ca este vorba despre o fabrica ridicata din temelii. Aceasta fabrica nu a produs profit niciodata.
Cred ca banii i-a depus ca si cota parte la achizitii, cumparandu-si, probabil, actiuni in societate. Nu cred ca a facut contract, ei sunt cunostinte vechi si s-au bazat pe onestitatea fiecaruia.
Aceste aspecte sunt o nebuloasa pentru mine, cred ca va voi respecta indemnul de a ma adresa unui avocat.
AVLIL, multumesc ca v-ati oprit sa analizati necazul meu si ca incercati sa ma ajutati. Sfaturile dv. sunt pretioase pt. mine.
Orice ban care iese ori intra intr-o firma trebuie justificat contabil, de aceea zic: ceva trebuie, de principiu, sa arate ca au intrat banii aia in firma.
Apoi, ca divezi se folosesc si prezumtii, adica: dv. ati imprumutat suma x in data y, in data y+cateva zile aproape aceeasi suma x intra in firma Z si tot asa...
Deci inceputuri de dovezi poate ca sunt, asta incercam sa vad...
Sigur, poate vor ajunge, poate nu, poate mai gasiti ceva... prieteni care stiu de ce ati facut imprumuturile, extrase de cont daca nu s-a dus cu banii cash etc.
De aceea e foarte dificil in acest domeniu anume sa dam solutii concrete, e dificil pana si sa aflam intreaga situatie.
Succes, tineti-ne la curent.
Daca doriti sa modificati ceva intr-un mesaj deja postat de dv., puteti folosi optiunea "editeaza" de langa "raspunde" si "citeaza", asa incat sa modificatci ce ati scris deja; mesajele consecutive sunt de evitat. :)
Puteti sa ne spune-ti ce fel de credit ati contractat, daca este ipotecar, sau doar de nevoi personale?
Am obtinut credite de nevoi personale.
Da, AVLIL, girantul meu stie directia pe care au luat-o acei bani . Sa inteleg ca ma poate ajuta ?
Am modificat mesajul. Gratie ! =D>