buna seara!
Sa-nteleg ca vor invoca exceptia tardivitatii?
multumesc frumos
buna seara!
S-a terminat si recursul.. surprinzator.. s-a miscat repede "onorata" instanta... si intr- o singura sedinta s-a si dat verdictul... similar cu cel al instantei de fond... adica de respingere a recursului intentat impotriva deciziei instantei de fond... la cata mafie si coruptie exista in tara asta... ma abtin sa-i atribui in adjectiv pe masura.. nici nu ma mir de ce s-a terminat procesul astfel........ am niste intrebari pt dvs:
1) are sens sa fac recurs la recurs.. ca apoi sa pot depune la CEDO.. mai departe dosarul sau deja toata chestia asta devine o carte SF in care mafia si coruptia isi spun singurele cuvantul in orice instanta din lumea asta..
2) avand in vedere ca firma activeaza in dom. transporturilor eu mai pot cere de la un an de la concediere plata salariilor compensatorii?????? e tardiv sa-i chem in judecata pt asta?
3) se poate face si 1) si 2) in paralel?
4) Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac.
Multumesc frumos pentru tot ajutorul si sprijinul dvs.
pai daca pierd si la cedo.. ce rost mai are ce-mi spuneti dvs? chiar nu vreau sa fiu un simplu numar in statisticile cazurilor pierdute acolo..
Pana aici, a-ti gresiti cu inceperea a doua dosare pe aceleasi drepturi. Ganditi in continuare la CEDO, va puteti adresa numai daca va considerati victima a violarii de către Romania a unuia din drepturile garantate de Convenţia Europeana a Drepturilor Omului. Curtea este dedicata recunoasterii incalcarii drepturilor garantate de Conventie, nu este un nou grad de jurisdictie (o noua cale de atac).
, ..1)Cum sa specific, in actiunea pe care o voi inainta instantei, ca doresc plata cheltuielilor de judecata de catre parata?.. si ma gandesc sa formulez instantei solicitarea mea de a plati, parata, cheltuielile de judecata indiferent daca castig sau pierd procesele... fiindca am sa intentez doua procese.. unul pt salarii compensatorii si altul pt anularea deciziei.. si poate o sa ceara daune de judecata in afara orasului sau.., Multumesc anticipat!
~ final discuție ~