avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
sper din suflet sa castigi.
eu am tecut printr-un proces asemanator,am castigat in prima instanta si am pierdut la curtea de apel!
bafta multa!
Buna ziua!

Multumesc pt incurajari.. dar se pare ca am pierdut :((( mi-a fost respinsa contestatia :( Nici nu stiu daca mai are rost sa merg la curtea de apel sa fac recurs :( Nu pot sa inteleg cum am putut pierde.. erau indeajuns probe astfel incat sa castig.. Era exceptia nulitatii absolute a dec de concediere.. lipsa depunerii interogatoriului din partea paratei, Similaritatea fisei mele de post cu cea a noului angajat, multe altele.. Nici AGA nu putea lua decizia de desfiintare in 3 ore.. nu pot sa inteleg cum si de ce am pierdut:((( Fiindca nu am avut avocat? Ce sa fac? Sa merg mai departe la Curtea de Apel?
Mergeti mai departe la Curtea de Apel,altfel o sa regretati ca nu ati valorificat aceasta posibilitate.Mai e si aceasta o sansa.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
ContSters161342, utilizator
mihaela23 a scris:

Buna ziua!

Multumesc pt incurajari.. dar se pare ca am pierdut :((( mi-a fost respinsa contestatia :( Nici nu stiu daca mai are rost sa merg la curtea de apel sa fac recurs :( Nu pot sa inteleg cum am putut pierde.. erau indeajuns probe astfel incat sa castig.. Era exceptia nulitatii absolute a dec de concediere.. lipsa depunerii interogatoriului din partea paratei, Similaritatea fisei mele de post cu cea a noului angajat, multe altele.. Nici AGA nu putea lua decizia de desfiintare in 3 ore.. nu pot sa inteleg cum si de ce am pierdut:((( Fiindca nu am avut avocat? Ce sa fac? Sa merg mai departe la Curtea de Apel?

Asteptati motivarea hotararii sa vedem cum a motivat instanta decizia de a respinge cererea ... recursul se formuleaza in termen de 10 zile de la data comunicarii hotararii instantei de fond.
Mergeti mai departe .. nu aveti nimic de pierdut.
Multumesc de raspuns si incurajari. Sincer, din experienta dvs.. ce sansa de reusita exista la Curtea de Apel daca in 1 instanta am pierdut? O sa astept sa vina sentinta acasa.:(
Multumesc

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)