avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Buna seara!

Multumesc frumos pentru raspuns!

Pai nu am stiut la termenul trecut ca parata a depus actele la dosar.. desi mi-am dat seama ca ceva e in neregula.. fiindca completul nu mi-a inmanat si mie o copie dupa acte.. asa cum se intampla de obicei.

Nu stiu ce sa fac. Miercuri am infatisare.. si eu nu am studiat actele depuse la dosar fiindca nu mi permit sa le trag la xerox , in tribunal.. Intentionat a depus parata la dosar o sngura copie, ca sa traga de timp pana cer eu sa mi se comunice si mie? Ce mai pot face? Sa cer instantei sa mi se comunice in termen de 2 saptamani, si nu o luna?

Multumesc anticipat si astept un raspuns!
Solicitati instantei ca partea adversa sa va comunice o copie de pe actele depuse la dosar .. mentionati si faptul ca nu aveti posibilitatea sa la faceti copii xerox.
Puteti sa-i solicitati instantei ca actele sa va fie trimise intr-un anumit termen.
Pot alege orice termen vreau? Sau e vreun termen standard in asemenea situatii?

Si mai am o nedumerire.. am chemat martorul la bara .. dar a venit doar a 3 oara.. adus de Politie.... ideea e ca am putut sa -i formulez intrebari doar pentru daune morale.. Ce trebuie sa fac sa readuc martorul dar pentru a-i face interogatoriu cu privire la motivele care au stat la baza desfiintari? Trebuie vreo cerere?

Multumesc anticipat!
Nu exista vreun termen, dar nici sa le primiti inainte de noul termen de judecata nu este bine.

Martorul nu cred ca mai poate fi chemat din nou ...
Multumesc pentru raspuns. o sa vad ce se mai poate:((

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)