buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Specificati in sesizare aspectele care vi se par in neregula cu privire la judecarea litigiului pe care-l aveti .. sesizarea o puteti trimite pe
email: inspectie@csm1909.ro
Haideti sa fim seriosi stimati colegi, chiar credeti ca s-a dat spaga grefierei?#-o
Probabil ca nu ati avut de a face cu sectiile de litigii de munca, pentru a vedea numarul coplesitor de dosare atat pentru judecatori cat si pentru...unica grefiera a completului.
Parerea mea este ca biata femeie chiar a uitat.
Si sa nu credeti ca va scapa asa usor. In mod cert presedintele completului va sesiza presedintele instante, sectiei, daca se intampla in mod frecvent.
Si inca ceva, cine nu agresit niciodata il invit sa arunce cu piatra!
mihaela23
Privitor la inscrisurile ce trebuiau administrate de parata, in situatia in care aveti suspiciuni, la termenul la care veti lua cunostinta de ele, veti putea uza de procedura instituita de art. 180 din Codul de procedura civila.
Astfel, puteti sa va inscrieti in fals cu privire la continutul inscrisului, solicitand instantei sa dispuna trimiterea lor spre verificare organelor de urmarire penala.
Sincer nu stiu de ce sunteti surprins de o eventuala mita din partea paratei?? Sunt convinsa ca astfel de lucruri s-au mai intamplat in Romania, si nu imi doresc nimic altceva decat sa fie un proces cinstit. Parata m-a dat afara fara nici un fel de motiv legal, in cazul asta de ce sa ma mai astept ca lumea in care traim este corecta si sa nu iau toata masurile sa nu se mai intample alte "ilegalitati" in continuare.. si sa se incheie procesul care deja dureaza de 6 luni si pe care parata vrea sa il amane si pentru inca doi ani daca se poate.. Iar eu nu mi-am gasit nici in momentul asta alt loc de munca si nici somaj nu am..
Multumesc pentru sfatul art 180 din codul de procedura civila.
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)