buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Proba audio nu poate fi folosita ca proba in procesul civil. Codul de procedură civilă nu conține prevederi în legătură cu posibilitatea utilizării înregistrărilor audio-video ca mijloace de probă în procesul civil.
Daca astazi am fost la fostul loc de munca si am intrat in birou pentru a scoate un pontaj la imprimanta..dar dupa 20 de secunde mi-a zis gestionarul sa ies afara ca nu vrea sa aiba probleme.. am incalcat legea?! Au si camere de luat vederi... Daca am stat cateva secunde si apoi am stat afara ca sa nu fie probleme ..am facut ceva grav? Ma pot acuza de infractiune la un loc de munca la care nu mai am niciun drept?
Este posibila o incalcare a legii, daca nu mai sunteti angajata la acea societate... insa , este la fel de posibil ca persoana care va lasat sa intrati sa aiba probleme din cauza dvs.
Ce lege este incalcata atunci cand este angajata o alta persoana inainte de incetarea cim-ului persoanei concediate cu art 65, alin 1 din codul muncii?
Multumesc anticipat
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)