buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Astazi am avut infatisare la tribunal..si parata trebuia sa aduca documentele pe care le-am cerut si trebuia sa raspunda la interogatoriul pe care l-am depus la dosar... dar nu s-a intamplat asta pentru ca cika grefiera a uitat sa trimita interogatoriul firmei parate... sincer mie mi se pare ca parata a cam dat ceva spaga grefierei ca sa traga de timp...fiindca completul a respins amanarea paratei de a aduce documentele.. Am nevoie de o parere sincera.. ce probabilitate este ca grefiera sa fi "uitat" intentionat sa trimita interogatorirul paratei? si sa fie eroare de procedura:((((( :((
Multumesc anticipat si astept un raspuns:(
Avand in vedere ca parata nu a obtinut o amanare acum o luna pentru a depune actul constitutiv, vechea si noua organigramama, statul de functiuni si restul documentelor pe care le-am cerut.. si avand in vedere ca astazi mi s-a spus ca grefiera a "uitat" sa trimita acum o luna interogatoriul la sediul paratei.. si iata ca parata mai are o luna avans sa "falsifice" eventual documentele pe care le-am cerut ..nu vi se pare din punctul dvs de vedere o coincidenta prea mare? De ce am sentimentul ca parata a dat spaga grefierei sa obtina amanarea asta de care are, cu disperare nevoie? Cine o trage la raspundere? Si eu ce trebuie sa fac?
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs :((
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)