avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
multumesc frumos de raspuns.
Buna ziua!

Astazi am avut infatisare la tribunal..si parata trebuia sa aduca documentele pe care le-am cerut si trebuia sa raspunda la interogatoriul pe care l-am depus la dosar... dar nu s-a intamplat asta pentru ca cika grefiera a uitat sa trimita interogatoriul firmei parate... sincer mie mi se pare ca parata a cam dat ceva spaga grefierei ca sa traga de timp...fiindca completul a respins amanarea paratei de a aduce documentele.. Am nevoie de o parere sincera.. ce probabilitate este ca grefiera sa fi "uitat" intentionat sa trimita interogatorirul paratei? si sa fie eroare de procedura:(((((
:((
Multumesc anticipat si astept un raspuns:(
Grefiera in cauza nu si-a indeplinit sarcinile si atributiile de serviciu si ar trebui sanctionata. Dar de catre cine? Poate raspunde un jurist.
Avand in vedere ca parata nu a obtinut o amanare acum o luna pentru a depune actul constitutiv, vechea si noua organigramama, statul de functiuni si restul documentelor pe care le-am cerut.. si avand in vedere ca astazi mi s-a spus ca grefiera a "uitat" sa trimita acum o luna interogatoriul la sediul paratei.. si iata ca parata mai are o luna avans sa "falsifice" eventual documentele pe care le-am cerut ..nu vi se pare din punctul dvs de vedere o coincidenta prea mare? De ce am sentimentul ca parata a dat spaga grefierei sa obtina amanarea asta de care are, cu disperare nevoie? Cine o trage la raspundere? Si eu ce trebuie sa fac?
Multumesc frumos pentru raspunsul dvs :((
Faceti o sesizare catre Consiliul Superior al Magistraturii - Inspectia Judiciara, in acest sens.

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)