avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Si inca ceva... in vara asta de 3 ori s-a schimbat completul de judecata.. cu exceptia consilierilor juridici.. au fost 3 grefiere pana acum... de ce spuneti ca este singura grefiera a completului?????
Buna seara!

Revin la dvs cu o alta problema.. se pare ca in sistemul juridic din romania nimic nu merge fara probleme... parata, (dupa prea mult timp) a depus in cele din urma la dosar aproape toate actele pe care le-am cerut ( actul constitutiv, organigrama.. etc) insa doar intr-o singura copie..care este la dosar.. sunt cca 70 de pagini . la tribunal copia pe pagina costa 1 leu.:O
Evident ca nu am de unde plati suma de 70 de lei pentru copii xerox odata ce nu am nici un venit.. :slap:

Intrebarea mea este de ce nu s-au depus la dosar in 3 copii, astfel incat sa primesc si eu actele? Nu asa este normal?

Eu mereu am depus toate inscrisurile in 3 exemplare.. Ce pot face sa primesc si eu aceste acte fara sa fiu nevoita sa le xeroxez?

Este vreun articol de lege care spune ca orice inscris trebuie sa se faca comunicat si mie? Ce trebuie sa fac?

Multumesc frumos anticipat si astept un raspuns din partea dvs.
:sorry:
Art.116 C.proc.civ. prevede ca , la intampinare se vor alatura atatea copii de pe intampinare cati reclamanti sunt; de asemenea se va alatura acelasi numar de copii certificate de pe inscrisurile pe care se sprijina, mai mult un rand de copii pentru instanta.

Solicitati instantei ca parata sa va inmaneze un exemplar de pe actele depuse la dosar ...
Buna seara!

Multumesc frumos pentru raspuns!

Si asta inseamna sa mai astept un alt termen doar pentru asta?
Acest lucru trebuia sa-l faceti la termenul precedent , astfel incat sa nu mai fie nevoie de un nou termen de amanare ...

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)