avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare loc de munca

buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Buna ziua,@Mihaela23

In legatura cu ce ati intrebat:
,, De ce nu mi-au cerut sa depun concluzii scrise sau macar verbale inainte sa se dea sentinta? Ce inseamna asta?",vreti sa spuneti ca ati avut pregatite concluziile scrise si nu le-ati putut depune?

P.S.Pentru mine este f.important raspunsul d-voastra.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
ContSters161342, utilizator
De fapt, nu instanta solicita depunerea de concluzii scrise , ci partea din proces ... se poate solicita instantei depunmerea de concluzii scrise.
Buna seara!

Sincer nu mi s-a cerut sa depun nicio clz scrisa.. eu ma asteptam sa mi se ceara lucrul asta.. nu aveam pregatite clz scrise dar le puteam depune la dosar daca mi se spunea.. se mai pot depune totusi clz scrise acuma? Maine ma duc la tribunal sa vad daca s-a amanat pronuntarea si daca da, atunci depun clz scrise la dosar.

Totusi, in cls scrise, ce trebuie mentionat?

Multumesc frumos pt raspuns!!
Asteptati sa vedeti ce apare pe site.Daca s-a dat sentinta nu se mai pot depune concluzii scrise.Daca s-a amanat ,le puteti pregati din timp si depune la sfarsitul sedintei urmatoare.Ele sunt concluzii a ceea ce ati sustinut verbal.
In privinta faptului ca mai aveati atatea de clarificat, trebuie sa stiti ca atunci cand instanta se socoteste lamurita,e dreptul ei sa declare dezbaterile inchise.
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
ContSters161342, utilizator
mihaela23 a scris:

Buna seara!

Sincer nu mi s-a cerut sa depun nicio clz scrisa.. eu ma asteptam sa mi se ceara lucrul asta.. nu aveam pregatite clz scrise dar le puteam depune la dosar daca mi se spunea.. se mai pot depune totusi clz scrise acuma? Maine ma duc la tribunal sa vad daca s-a amanat pronuntarea si daca da, atunci depun clz scrise la dosar.

Totusi, in cls scrise, ce trebuie mentionat?

Multumesc frumos pt raspuns!!

Nu cred ca mai puteti depune concluzii scrise acum ... de obicei, partea solicita instantei amanrea pronuntarii in vederea depunerii de concluzii scrise.
Posibil ca instanta sa fi fost lamurita cu privire la situatia de fapt din litigiu.
Daca mergeti la arhiva , vedeti si incheierea de sedinta in caz de amanare a pronuntarii . Acolo ar trebui sa se prevada daca se vor depune sau nu concluzii scrise.

Alte discuții în legătură

Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)