buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Am avut miercuri ultima infatisare se pare.. intrucat mi s-a spus ca imi va veni
sentinta acasa... Problema este ca am niste nelamuriri cu privire la faptul daca
voi castiga sau nu. Si nelamuriri si de ce s-a terminat cand eu mai aveam niste chestii de clarificat.
1) Parata nu a depus nici pana la ultima infatisare interogatoriul pe care l-am cerut.. ce inseamna asta ? e o bila alba pt mine sau nu?
2) Mi s-a respins cererea mea de a-mi fi comunicate actele pe care parata le-a depus fiindca mi s-a spus ca trebuia la infatisarea trecuta sa le cer.. Este o bila neagra asta pt mine? Ca s-a terminat procesul.. fara ca eu sa studiez actele?
3) Nu mi s-a mai dat voie sa aduc iarasi martorul ca sa i fac interogatie cu privire la motivele care au stat la baza desfiintarii.. si practic acum s-a terminat procesul.. Este iarasi faptul asta un dezavantaj pentru mine?
4) De ce nu mi-au cerut sa depun concluzii scrise sau macar verbale inainte sa se dea sentinta? Ce inseamna asta?
Avand in vedere cele cateva aspecte pe care vi le-am relatat mai sus... ce sanse sunt sa castig sau sa pierd procesul?
5) Si cat dureaza pana vine sentinta acasa.. si pe internet.. la siteul tribunalului in cat timp pot gasi sentinta fisata?
Solutia data de catre instanta o puteti gasi pe site-ul Tribunalului , incepand de a doua zi dupa pronuntare.
Parerea mea este ca, daca din întregul material probator existent la dosar, instanţa va considera că fostul angajator nu a făcut dovada temeiniciei si legalitatii motivelor care au stat la baza emiterii dispoziţiei de desfacere a contractului de muncă şi, ca urmare, această dispoziţie va fi anulată.
Multumesc frumos pentru raspuns... inca nu s-a afisat pe internet raspunsul:( :-/ ..banuiesc ca m-am uitat bine.. la administare sali.. si acolo mi-am vazut dosarul.. dar in fata ultimei infatisari.. 6.10.2010 nu e scris nimic.. sper luni sa se afiseze odata :worthy:si sa nu pierd procesul.
Va tin la curent!
Va multumesc frumos inca o data!!
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)