buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Explicatii presedintelui completului de judecata, ca martori nu sunt decat salariatii societatii care nu vor sa depuna marturie pentru ca le este frica sa nu fie dati afara.
Totusi, in litigiile de munca sarcina probei o are angajatorul si nu salariatul.
As dori sa va intreb daca pot sa solicit presedintelui proba cu continutul unei discutii telefonice dintre mine si un director care mi-a confirmat in aceea discutie telefonica ca de fapt am fost concediata ca urmare a mailului trimis de catre mine, sediului societatii cu privire la orele suplimentare. Si in legatura cu cererea din partea paratei a organigramei societatii cum stiu sigur ca nu este de fapt un fals din partea lor?
Multumesc frumos anticipat!
Pai vreau sa trimit o cerere companiei Vodafone..fiindca ambele numere..si al meu si al directorului sunt in reteaua vdfone.. o cerere prin care sa mi se dea continutul tuturor convorbirilor din aceea perioada cu nrul directorului..fiindca nu mai stiu exact in ce zi am vbit cu el. In aceea convorbire mi-a spus clar ca din cauza mailului m-au dat afara. Banuiesc ca e o dovada nu?
Si mai am o intrebare..daca reusesc sa fac rost de o expertiza a unui informatician cu privire la autenticitatea mailurilor.. este si asta o dovada? Fiindca mailurile care le-am dat si pe care le-am primti de la ei..arata clar ca in exact aceeasi zi in care le-am trimis mailul referitor la orele suplimentare ei au luat decizia desfiintarii..
Multumesc frumos anticipat!
Am fost astazi la fostul loc de munca pentru a -i ruga pe cei care lucreaza acolo sa fie martori, evident ca au refuzat lucrul asta... am facut totuusi o inregistrare cu telefonul unde o salariata spune clar anumite lucruri pe care ma intereseaza.. Se poate folosi inregistrarea aceasta ca dovada in instanta?
Multumesc frumos aniticipat in speranta ca voi primi un raspuns vizavi de intrebarea adresata cat si la intrebarea anterioara, de mai sus.
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)