Va salut pe toti cei care cititi acest mesaj!
Povestea mea ar fi urmatoarea...pe scurt.
ai mei parinti au o casa mostenita prin testament. numai ca o anume matusa (ce bine era sa fie tamara :D) a stricat testamentul si casa s-a impartit in doua parti egale. parintii vor sa demoleze partea lor de casa si sa faca alta noua... la mom. actual exista pereti separati intre cele doua case, numai acoperisul e comun. cei de la urbanism nu-mi accepta dosarul de demolare fara acceptul matusii...matusa, fac o precizare, e batrina, dusa cu pluta si semiparalizata...plus ca sta la vreo 250 de km de noi...in fine...in aceasta situate...daca batrina refuza sa-si dea acordul in fata unui notar, pot sa o actionz in judecata? ce cale poate fi urmata in justitie?.
va multumesc si ... astept pe cineva care sa-mi dea un raspuns
m-am gindit si eu la asta...vine intr-o noapte o furtuna puternica si... pica :D pe urma intru in alta hora ...expertiza... constatari... radiere din evidenta la cadastru sau mai stiu eu de pe unde...daca nu se demonstreaza ca respectiva constructie (partea mea) a cazut din motive "de natura" ...nu primesc autorizatia de constructie
Partaj judiciar
lancranjan
Buna seara .
Sunt coproprietar si am cerul iesirea din indiviziune . Nu ne-am inteles , asa ca am ajuns la judecatorie . Am cota ideala de 1/3 , am act ... (vezi toată discuția)