Suntem in Norvegia de un an,eu fetita din prima casatorie,si actualul meu sot.
Acum ne-am reinnoit cerea la politia din Norvegia,ptr a ramane aici definitiv,dat fiind ca fetita ar putea beneficia de toate drepturile pe care le are un copil norvegian.(doar alocatia e 150 euro).
Dar,mi-au cerut confirmare scrisa de la tatal natural,ca este de acord ca fetita sa locuiasca in Norvegia cu mine si actualul sot.......
Tatal natural e genul 'Garcea' care nu intelege.Zice ca ne da hartia numai daca merge sotul meu actual in tara sa o treaca pe fetita pe numele lui,cu toate drepturile.Exact ce vrem si noi,doar ca in Norvegia fetita e inregistrata cu numele tatalui natural,si permisul de sedere i se da pe acel nume,cu care e in certificatul de nastere.
Deci ,oricum daca isi schimba fetita numele nu mai are nevoie de tatal ei natural ptr absolut nimic.
Si nu ar trebui sa fiu eu cand ii schimba numele,ca doar nu e masina,sa-i schimbe proprietarul.....:stunned:
imi trebue acum doar o hartie semnata,iar el vrea sa schimbam numele si nu ne putem intelege.
CE POT SA FAC,MERG SA-L BAT ?#-o#-o#-o
putem schimba numele dupa ce se termina cu permisul de sedere.
Va multumesc pentru atentie.
P.S.inchipuitiva ce e in sufletul fetitei,careia tatal natural pe care il iubea cum iubesc fetitele tatii,nu o mai vrea,dar nici nu o lasa sa stea cu mami......:sorry::(:(:(
multumesc doamna,este ceea ce vroiam,miine merg la politie,poate nu sau uitat la sentinta de divort,pentru ca altfel nu-i dadeau permis sa stea aici nici pana acum nu?